Lábjegyzet elválasztó vonala (Ms Office)
2010-02-01T17:42:34+01:00
2010-02-01T18:14:00+01:00
2022-07-24T21:55:30+02:00
*deleted_52843156
Hogyan lehet megváltoztatni a lábjegyzet elválasztó vonalát? (KÉP) Letörölni, vonalvastagságot állítani, meghosszabbítani...

Duplakattintásra, jobbklikkre semmi érdemi nem jön elő, súgóban nincs semmi.

Kérlek segítsetek.
Mutasd a teljes hozzászólást!
A Microsoft Word a lábjegyzeteket és a végjegyzeteket vízszintes vonallal (jegyzetelválasztó) választja el a dokumentum szövegétől. Ha egy jegyzet átnyúlik a következő oldalra, akkor a Word hosszabb, a jegyzet folytatását jelző vonalat jelenít meg. Az elválasztókat testreszabhatjuk szegély, szöveg vagy kép hozzáadásával.

Váltsunk át normál nézetbe (normál nézet: Ez a nézet megjeleníti a szövegformázásokat, és egyszerűsített oldalképet mutat. A legtöbb szerkesztési és formázási feladathoz ez a nézet a legmegfelelőbb.).
Kattintsunk a Nézet menü Lábjegyzetek parancsára.
Ha a dokumentum lábjegyzetet és végjegyzetet is tartalmaz, a képernyőn egy üzenet jelenik meg. Kattintsunk a Lábjegyzetek megtekintése vagy a Végjegyzetek megtekintése választógombra, majd az OK gombra.

A jegyzetek ablaktáblájában (ablaktábla: A dokumentumablak része, amelyet a többi résztől vízszintes és függőleges görgetősávok választanak el.), a Lábjegyzetek vagy a Végjegyzetek mezőben kattintsunk arra az elválasztóra, amelyet módosítani vagy eltávolítani szeretnénk:
A dokumentum szövege és a jegyzetek között megjelenő elválasztó vonal módosításához válasszuk a Lábjegyzetet elválasztó vonal vagy a Végjegyzetet elválasztó vonal elemet.
Az előző oldalról folytatódó lábjegyzet vagy végjegyzet elválasztó vonalának módosításához válasszuk a Lábjegyzet folytatását jelző vonal vagy a Végjegyzet folytatását jelző vonal elemet
/quote]
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd