Php sql echo div classban

Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Ilyen kérdéssel a Prog.hu-t keresd fel!
Php sql echo div classban
2010-02-08T09:25:14+01:00
2010-02-08T12:56:14+01:00
2022-07-19T04:11:27+02:00
szilardm
Sziasztok,

nem tudom lehet-e div classban lekérdezés eredményét megjeleníteni, ilyen módon:::


$sql="SELECT * FROM szemely_gumi ".$felt; $eredmeny=mysql_query($sql) or die (mysql_error()); if(mysql_num_rows($eredmeny)!=0) { while($sor=mysql_fetch_array($eredmeny)) { echo "<br>"; echo "<div class=cegesz>"; echo "<div class=foto>"; echo "</div>"; echo "<div class=\"cszoveg\>"; echo "<div class=\"csz1\>"; echo "<div class=\"csz1uj\>".$sor["uj_haszn"]."</div>"; echo "<div class=\"csz1ideny\>".$sor["ideny"]."</div>"; echo "<div class=\"csz1sebindex\>".$sor["sebindex"]."</div>"; echo "</div>"; echo "<td>".$sor["szeles"]."</td>\n"; echo "<td>".$sor["magas"]."</td>\n"; echo "<td>".$sor["atmero"]."</td>\n"; echo "<td>".$sor["melyseg"]."</td>\n"; echo "<td>".$sor["marka"]."</td>\n"; echo "<td>".$sor["brutto"]."</td>\n"; echo "</tr>"; echo "</div>"; } } else { print("Jelenleg nincs raktáron a kiválasztott termék."); } mysql_close(); ?>
Mutasd a teljes hozzászólást!

Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Ilyen kérdéssel a Prog.hu-t keresd fel!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd