Monodevelop C/C++ beállítás
2010-02-08T18:29:30+01:00
2010-02-09T09:44:37+01:00
2022-07-20T09:36:59+02:00
dr.linux
Sziasztok. Már mindenhol keresgéltem a kérdésemre a választ, de eredménytelen volt. Az lenne a kérdésem, hogy akinek van MonoDevelop -ja akkor az tud C/C++ -ben windowsos alkalmazást csinálni? mert amikor én egy új megoldást nyitnék akkor ott nem kínálja fel a C/C++ programozási lehetőséget csak a C# -et. Pedig az oldalukon, tisztán le van írva az hogy így lehet cpp projekteket csinálni. link lécci ha vki tud akkor segítsen mert nagyon fontos lenne.
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Az Empty project kiválasztásával tudsz Windows alkalmazást csinálni, már ha értesz hozzá. Bár nem értem mi bajod a C#-al. Az kifejezetten azért jó mert egy vizuálisabb fejlesztőkörnyezetet nyújt a C nyelvű windows programozáshoz. (Néhány apróbb különbségtől eltekintve) Nem tudom láttál-e már C++-ban windows programot, én először kicsit leakadtam. Elég sokminden kell a futtató környezet inicializálásához, függvénykönyvtárak belinkelése, ablakosztályok regisztrálása, ablakkezelő függvények, stb... Egyszóval az empty project-et egy 100 soros forráskóddal kell kezdeni hogy felálljon egy olyan program ami gyakorlatilag még semmit nem csinál.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Persze, hogy értek hozzá, csak annyi a baj, hogy én már megpróbáltam az empty projectet, és nem jött elő akkor sem a C++... És amúgy nem tom h. honnan szedted az h. bajom van a C# -al mert én egy szóval sem mondtam azt, hogy bajom van vele... és amúgy C alapú nyelveken "nőttem fel" , így persze h. értek a C++ -hoz . Csak az lenne a lényeg, hogy most egy olyan projekten dolgozom, ahová C++ -t szeretnék használni ezzel az IDE -vel, és csak annyi a gond, hogy nem kínálja fel a cpp programozási lehetőséget. és ezt szeretném orvosolni mielőbb.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd