Elmegy a netem egy multiplayer közben! S.O.S
2010-02-08T18:37:53+01:00
2010-02-10T19:33:59+01:00
2022-06-29T06:35:53+02:00
VillámPenge
Játszom a gta san andreas multiplayerel, ami nem rég jött ki neve mta 1.0.3 és az a bajom, hogy játszom vele és egy idő után elmegy a netem.. ez tapasztalható elejétől fogva, akármelyik verziót letöltöm nem segít, nem tudom mi lehet a baja, hogy midnig elmegy a netem amikor azzal játszom, kérem a segítségeteket, hogy lehetne megoldani, amúgy más játékoknál nincs problémám, előre is köszönöm!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • a neted megy el szó szerint vagy csak kidob a szerverről
  ez utobbit tippelem én ez elen nincs mit tenni
  ilyenek velem is elödordultak amikor játszottam
  de meg várom a konkrét válaszodat
  hogy full net szakadásod van vagy csak a játék szakad le a szerverről
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát játszok erre elmegy a netem, nézem a netet és nem villog, és ha pl hallgatom a juventus rádiót az is megszakad, szóval tuti a netkapcsolatom megy el, de utána magától újra lesz netkapcsolatom, de nem tudom, hogy miért megy el ennél a multiplayernél.. pedig ez lenne a legfontosabb nekem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát játszok erre elmegy a netem, nézem a netet és nem villog, és ha pl hallgatom a juventus rádiót az is megszakad


  Akkor a játéknak semmi köze hozzá. Nézzük a netes oldalt:

  Milyen neted van? Kábel, vagy ADSL? Routerrel vagy anélkül kapcsolodsz? A gépben milyen hálozati kártya van ? És milyen OS-t használsz?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak az a fura, hogy ennél az egy játéknál megy el a netem... máskor nem, amúgy juropnetem van 1,3mega letöltés, 256kbps letöltési sebesség (speedtest.bbmax.co.uk) Modemem van, egy gép van az egész házba és egy net is, Windows XP 32bitem van, még a 2000es vagy melyik!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Feltétlenül tedd fel az SP3-at, ha még nem történt meg. Bár lehet, hogy a kártevők már lemészárolták a rendszeredet. Egy ujratelepités integrált SP3-as telepitő CD-vel sokat javithat.
  A gép hálozati kártyája milyen?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hálózati kártya az nem tudom mi, és a sp3at se :S Le írnád, hogy mi a SP3? Amúgy szerinted attól mehet el a multiplayeres játékon a net mert 2000es xp vagy melyik van rajta?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A válaszod/kérdéseid alapján eléggé távol állsz a témától. Legjobb, amit tehetsz, egy szakemberrel megvizsgáltatni a gépedet/hardvereket/rendszert/netedet is. Szükség szerint javitja majd, amit kell. Ha a szakember megállapitja, hogy a szakadás nem a gép miatt van, az juropnet ügyfélszolgálatot kell majd hivni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nincsen szakember ismerősőm, de azért az fura, hogy csak ennél a multiplayernél megy el a net, nem? Azért szerintem akkor csak van valami köze a multiplayerhez vagy nem tudom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nincs semmi köze. A gépeddel komoly bajok lehetnek, melyek adott kondiciok esetén okozhatnak problémát.

  Áttételes hibák is lehetnek a gépedben.

  Amit tehetsz még: elviszed a gépedet egy ismerösödhoz, akinek stabil netje van, és ott teszteled. Ha van routere, az sokat segit.

  Vagy: elhozod egy ismerösöd gépét, amelyik hibátlanul müködik, netet tekintve is.

  Ha a gépeden az ismerösnél is elmegy a net (és közbe a másik gépén müködik), géppel lesz a gondod. Ha az ismerös gépén is elmegy a net nálatok, hivhatod a juropnet ügyfélszolgálatot. Ha kijönnek, hoznak egy tesztépet is valszinü.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akit ismerek és játszik ezzel, annak nem megy el a net, egyedül nekem.. és ismerősőmnek is juropnete van csak nekik két gépjük van és gépenként négy megás net. Szerinted ha újra tenném a gépem akkor megoldodna a probléma? Mert szerintem már ebből újra telepítés lesz.. kb. fél éve lett utoljára újra telepítve, szóval rá fér már (De szerintem nem javul meg attól)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 50 százalék:

  Ha virus, vagy egyéb maszlang miatt áll meg, az ujratelepités segithet. Ha hardveres a hiba, vagy szolgáltatási hiba, az ujratelepités olyan, mint halottnak a beöntés. Érdemes lenne kideriteni a hiba pontos okát, feljebb irtam a módszereket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyik ismerősőm firmwaret ajánlott az szerinted jó? ( Nem tudom mi az azért kérdem:D) Plusz ha újra telepíteném a gépet, meg a netet is újra tenném akkor már több esély lenne a megoldásra nem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • meg a netet is újra tenném


  Hogy tennéd újra? Kábelnetet nem te telepitesz, hanem a szolgáltató szakemberei. Ha a gép fel van telepitve megfelelően, hálózati kártyával együtt, nincs szükség semmilyen extra telepitésre kábelnet müködéséhez.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor ha nem tudom a gépemet ide-oda vinni akkor az a legegyszerübb ha feltelepítem újra a gépet, meg szolok a szolgáltatónak, ha úgyan úgy rossz lesz? Szolgáltató szollást még nem szeretném mert mire azok jönnek mennek.. meg minden szir-szar, egyszerübb ha megkérdem, hogy, hogy lehetne megoldani azt újra teszem a gépet vagy valami, de azonkívűl, hogy újra tegszem a gépet még mit csináljak vele, hogy jó legyen?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hogy újra tegszem a gépet még mit csináljak vele, hogy jó legyen?


  00:30-as hsz-emben már leirtam:

  Legjobb, amit tehetsz, egy szakemberrel megvizsgáltatni a gépedet/hardvereket/rendszert/netedet is.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Utána én meg válaszoltam, hogy nincsen szakember ismerősőm, és nem akarok mindig segítséget kérni:D Firmwaret azt hogy kell frissiteni, nem tudod? Mert megprobálnám akkor azt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hogy nincsen szakember ismerősőm


  Akkor lapozd fel a telefonkönyvet. Vagy nézd át a számtechboltokat. Ha kiskorú vagy, a szüleid dolga lesz intézni. A firmware frissités-t kerüld, amig:

  hálózati kártya az nem tudom mi, és a sp3at se


  Én sem ismerek az autóban, mosógépben egy csomó alkatrészt, igy ha nem indul, nem probálom megjavitani, sem a forumlakókkal elmagyaráztatni, h. hogyan kell.

  Ha érdekel a téma, ismerkedj meg vele. Olvasd a szaklapokat, használd a google-t, wiki-t. Ismerd meg a gép hardvereit, ha kell kérj meg valakit, aki megtanitja személyesen. Vagy keress fel egy ingyenes tanfolyamot. Tájékozódj a neten. A tapasztalat megszerzéséhez évekre van szükség. De addig is a géped csak akkor fog jól müködni, ha egy szakemberrel megcsináltatod.

  Minden jót és sok sikert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Prohardveret olvasom rendszeresen 1éve, és úgy kezdtem, hogy semmit nem tudtam, de mostmár hardverekhez értek, hogy mit hogy kell meg melyik a jobb melyik a rosszabb melyik a jobb ár/teljesítmény stb. de olyanokat nem szoktam olvasni, hogy nettel kapcsolatos meg ilyeneket. Na majd újra teszem a gépet azt megnézem, hogy jó e ha nem akkor gondolkozok, a szolgáltatón. Amúgy 16leszek nyáron. 4,5éve van gépem, 3,5 éve kb. netem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor van időd bőven. 16 éves koromban még én is messze álltam ezektől, igaz net sem volt anno
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jó csak idegesit, hogy pont ezzel játszom egyfolytába azt ennél megy el mindig a net... mire megoldom...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Utána én meg válaszoltam, hogy nincsen szakember ismerősőm, és nem akarok mindig segítséget kérni:D"

  akkor mi a tökömet keresel itt???

  amúgy ezt a témát kapásból zárolni kéne.
  lopott program okoz galibát, most meg itt sírsz...
  vedd meg, aztán kérdezd meg a játék supportját.

  //mások is töltenek le programokat, de nem nyavalyognak, ha valami nem megy, vagy gázos...//
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Taníts mester 1. Láthatatlanba mégis honnan veszed, hogy lopott program? 2. Ha netalántán tényleg az akkor, hogy lehet eltüntetni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ja, te azt hiszed, hogy az okoz gondot, hogy nem vettem meg a játékot? Csak, hogy tudd GTA San Andreas multiplayeről van szó, gta san andreas kb. 5-6évvel ezelőtti játék, és most a multiplayerrével van a gondom ami kb. tavaly nyáron jött ki, előző multiplayert is ki próbáltam azzal nem volt ilyen bajom se hasonló.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd