Navon N350 hiba

Navon N350 hiba
2010-02-09T12:09:46+01:00
2010-03-27T10:55:18+01:00
2022-06-29T19:25:48+02:00
scs
Sziasztok!
A történet röviden: Rendelkezem egy Navon N350 navigációm kelet EU-val. A legutobbi ingyenes frissítés alkalmával egy patch-et rakott rá a Naviextras tooltbox ,majd azt írta, hogy válasszam le a készüléket a pc-ről és indítsam újra. Ez megtörtént de azóta ha bekapcsolom csak az un. üdvözlőképernyőig jutok és ott megáll a készülék. Ebben az állapotában hiába dugom rá a pc-re nem lehet felismerni az usb eszközt. Ha kártyaolvasóba rakom az SD kártyát akkor lártom tartalmát, tehát a kártya jó, csak a készülék nem indul. Hogyan tovább mit lehet tenni?
Köszi!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Ha a szoftver a kártyáról futott, tedd vissza az eredetit. Lehet, h. a frissitésben hiba volt.

  Ha a belső memóriában volt, bajban lehetsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  A kártya minden indításkor a a navigációban volt ennek ellenére sem indult el normálisan. A kütyü rendelkezik belső memóriával is és úgy tudom, hogy maga software onnan indul, holott a kártyán is található az IGO-ból bizonyos mappák. Az indító file azonban a a belső memóriában van. Sajnos ehhez nem férek hozzá sehogy sem. Nem értem, hogy mi lehetett a hiba a frissítés során, mivel mindent a leírtak szerint csináltam. A tortán a hab, hogy a garancia 3 hónapja járt le. Azt hiszem, hogy úgy frissítem, hogy veszek egy másikat.
  üdv!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Esetleg tudna valaki segíteni a fenn leírt hibával kapcsolatosan?
  Valószínűleg a a Navon N350 ROM-al lesz a gond, másik oldalakon is olvastam erről a problémáról, de sajnos senki nem válaszol a fel tett kérdésekre. Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd