Mustek1200 CU scannert nem ismeri fel az XP-m
2010-02-16T07:25:10+01:00
2010-02-17T11:01:56+01:00
2022-07-19T02:26:11+02:00
670915
Üdv.Egy Mustek 1200CU Be@r Pav scannert kaptam,a net-ről letöltöttem a driverét.A prog.fájlokban meg is vannak,viszont az USB csatlakozás után sem látja az XP- sp3.om.Valaki segítene megoldani? Köszi Joee67
Mutasd a teljes hozzászólást!
Ha másik portba dugod akkor sincs semmi?
Próbáld másikba dugni, ha feljön az új hardver figyelmeztetést, azt hagyd figyelmen kívül, zárd be. Ha ezt megtetted, akkor próbáld futtatni az exét ( ami hozzá való és leszedtél, vagy amit átküldtem:
b1200cuv13.EXE
)
Ha fut, kövesd az instrukciókat. Érdemes a custom telepítést választani, ha ajánl ilyet egyáltalán, és csak a driver telepítését bejelölni.

Ha nem megy az exe, akkor passz. Ott már akkor más a gond, nem hiszem, hogy minden telepítő rossz lenne.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Szoftvert csak INNEN szabad letölteni hozzá.

  Elég régi versenyzők már ezek a szkennerek. Kontakthibás is lehet az USB csatlakozója, illetve más baja a berebdezésnek. (Nagyjából 20 év ezek felett sem múlik el nyomtalanul.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv.Köszi a segítséget.Letöltöttem az adott helyről a drivert,de amikor futtatnám kiírja,hogy az exe fájl hiányzik,vagy az elérési út nem megfelelő.Valamit rosszul csinálok? Máshonnan leszedett drivernél is ugyanaz a jelenség tapasztalható.Van más megoldás? Köszi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Négy fájlt kell letölteni! webxp.W02, webxp.W03, webxp.W04, ill. webxp.exe (legalábbis gondolom, mert így szokott lenni)

  És csak simán elindítani az exét - tehát sem csomagolni, sem egyesíteni meg egyebet nem kell tenni, csak egy könyvtárban legyenek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv.A négy fájlt leszedtem egy mappába az asztalon.A benne lévő webxp nevű ikonra kattintva ezt írja ki:16 bites Windows programot nem lehet futtatni,valamintazt hogy a webxp.exe fájl(vagy annak egy összetevője) nem található.Szerintem valahol itt lesz a bibi mert akármilyen oldalról töltöttem le a drivert,mindig ezt írja ki.Ha van ötleted azt megköszönném. Köszi Joee67
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Namost nézem, neked egyfelől BearPaw 1200 CU szkennered van - 8 db fájl kell - a keresésben másként állítsd be!
  Persze ez nem indokolja amúgy, hogy telepítő nem megy. 16 bit? Fura.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A négy fájlt leszedtem egy mappába az asztalon


  A 16 bites alkalmazások nem támogatják a hosszú fileneveket, sem az ékezeteket.

  Az asztal helyett valamelyik meghajtód gyökerébe (vagy \alkönyvtárba) mentsd, amelyik nem tartalmaz szóközt, sem ékezetet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali.Köszi hogy próbálsz segíteni.A 8 fájlos verziót is leszedtem,hát sajna azzal is U.A-z a jelenség.Valami hiányozhat a gépemről hogy minden letöltött driver ugyanazt csinálja? Legelőször még felismerte az XP-m hogy új hardver,de mivel nem talált illesztőprogramot,nem is működik.Azóta ha rádugom csak giling-galang.Semmi felugró ablak(buborék).Van még valami remény? Köszi Joee67
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali. Pontosan hova is mentsem? Nem vagyok otthonos a témában,de leírás alapján pontosan elvégzem az ajánlást.Elég bemásolni?Majd ott klikkelni az exe fájlra? Köszi Joee67
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Próbáld innen: LINK

  Egy kis instrukció: LINK

  Próbáld meg, hogy kicsomagolod a fájlokat - na már ha tudod, és az eszköz illesztőprogram frissítésénél hozzáadni tallózással.
  Ha nem tudod kicsomagolni, hát az előfordulhat.

  Az azért figyelemreméltó, hogy nem indul az exe - ezzel lehetne kicsit foglalkozni.
  Annyit meg tudok tenni délután, hogy én elkezdem telepíteni, akkor ha jól emlékszem kirakja magát egy temp fájlba - és azt bezipelve feltöltöm neked. Onnan már egyszerű.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali. Most el kell mennem. Délután,kora este visszajövök.Addig is köszi.Üdv joee67
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló. Nekem se. Csak ezért (+ PhotoFinish 3.0 miatt, mert az xp azt se viszi) van fönt még egy partíción win98-am. Az viszi prímán ezeket a régi programokat meg hardvereket. Win98-al szkennelek. Üdv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne csatlakoztasd az eszközt a driver telepítés elött, csak ez után.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha van csatlakoztatva, ha nem - az exe fájlnak mennie kellene.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Legegyszerübb, ha valamelyik meghajtód gyökerébe mented mindet, és onnan inditod.

  Az antivirust+spy védelmet (ha telepitve vannak), kapcsold ki a scanner telepitéséig.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem is volt hasonló gondom egy mobil+pc csatlakoztatásakor, ha az eszköz be volt dugva a driver folymatosan elszállt.
  Mondjuk nem ilyen 16bites üzenet, ezért talán az a program felelös amivel becsomagolták és darabolták a drivert mustekék vagy igy passz mi.
  Ha teheti csomagolja ki, állitsa le az aktív védelmet, ne csatlakoztassa az eszközt, hardver hozzáadása varázsló, keresse meg az xp-hez való inf fájlt (feltételezem nem lesz exe, bár ez majd kiderül ha kicsomagolta) és hajrá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali.Most akkor hova is metsem?(Írtátok,hogy valamelyik meghajtó gyökerébe.Az melyik mappa?)Hozzak létre egy új mappát a Windows könyvtárba,oda másoljam be,majd kicsomagolás jobb klikkel,s aztán klikk az exe-re? A vírusvédelem leállítása az az XP sajátját jelenti,vagy fent van még nekem az AVAST,meg a Spy boot, arra is szól. Bocsi hogy bénáskodok,de én eddig még ilyet nem csináltam,ezért fordultam hozzátok.Úgy hogy legyetek szívesek szájbarágósan! Köszi, Joee67
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Küldtem privit
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv.Na szóval:A fő meghajtó(nálam H )programfájlai között létrehoztam egy mappát.Oda bemásoltam a letöltött VinRar Zip archívumot.Ott kicsomagoltam.Kikapcsoltam az AVAST-ot,majd klikk a webxp ikonra.Beindult a telepítés.Majd mikor a sz.gép újraindítása következett volna valami időkorlátra és a 16 BIT-re hivatkozva a program azonnali befejezését választotta.Ezután csatlakoztattam a scennert,új hardver hozzáadásánál "inf"fájlt keresett.Az általam megadott mappában ilyet nem talált,ezért kiléptem.Úgyhogy most nem tartok sehol. Valamit rosszul csináltam? Várom a megoldást.Előre is köszönöm,meg a türelmeteket is. Joee67.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A zipelt fájlban van egy másik zip fájl is - xpdriver (vagy valami ilyesmi) azt csomagold ki és az eszközkezelőben add az ismeretlen (vagy nem tudom hol jelenik meg a szkennered) eszközhöz. Illesztőprogram frissítése .... ott majd szépen betallózod a xpdriver kicsomagolt mappáját.
  Egyébként abban van leírás, mit kell tenni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv.Na valószinű hogy eddig is itt volt a bibi.Ugyanis nem engedi kibontani,ismeretlen formátumra illetve sérült fájlra hivatkozva.Szerintem az eddigi driverek is ezért mondtak csődöt,mert ez a dok. mindig hiányzott neki. WinRar vagy WinZip az egyforma?Nem az a baj? Vagy nem így kell kicsomagolni? Jobb klikk után nincs kibontás opció.Magával a WinRar programmal is ugyanezt írja ki.Vagy valamit nem jólcsináltam? Köszi JOEE67
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Érdekes.
  Zip fájl egyébként és a zip meg a rar nem ugyanaz - csak annyiban, hogy mind a kettő tömörített állomány.
  A zipet a windows is kezeli, de a rar kitömörítő is.

  Ha van totalcommanderd, azzal kibonthatod. ( fájl kicsomagolás, vagy egyszerűen kettő katt a fájlon és a tartalmát kijelölve áthúzod a másik ablakba, ahol már nyitva van a megfelelő könyvtár.

  Vagy töltesz le egy rendes tömörítő - rar-t pl.
  A tűzfal víruskezelő nem fogja meg?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali.Hát én letöltöttem,:új Rar Zip és TotalCommander programokat,de még mindig nem tudom a kérdéses mappát kibontani semmivel.A tot.Comm.-rel ha áthúztam, ott is tőmőrítve maradt.A tűzfal alapból kikapcsolva van.Lassan kezdem feladni.Hacsak valaki nem ad egy jó tanácsot. Joee67
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • commanderben fájl menü kicsomagolás (kijelölöd a fájlt és úgy nyomsz a kicsomagolásra)?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • minek kellett a rar változat?
  Mind az 5 letölteni
  egy könyvtárba majd--->ezek szerint eljárni.Nem is lehet eltéveszteni.Az eredeti link-->--INNEN------

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mondjuk ha végignézed a topicot, akkor láthatod, hogy letölteni le tudja csak telepíteni nem, sőt a linkelt instrukciós oldal is megvolt már, a tömörítő meg másért kellett.
  Persze vannak aki bsznak elolvasni bármit is, és ez minden rhadt topikban így van.
  Meg azt is láthatod hogy a drivered nem ehhez való, mert nem 1200 CU Plus hanem BearPaw 1200 CU ami nem ugyanaz, és nem is ugyanaz a driver jár hozzá.
  Én lszarom, de akkor ne csipogjatok ha beugatok minden ilyen fs hsz-re - mert nekem meg ez a szórakozásom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Meny be a, rendcer, hadver, eszközkezelöbe ,és töröldki a skener hadver beirást, és ismertesd fel ujbol
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • na ec cép magar mekkfogamzás vot
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • scanner, Rendcer,igy jo
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Semmi gond avval,ha irogatsz bármit is, hisz a bill. előtted ven.
  Nem védekezés és nem átháritás csupán csak az,hogy eddig még mindig nemjutottál el addig,hogy a probléma megoldodjon.A beszólásoktól meg sokaknak herótjuk van, mert nem a problémával törödik henem agymás szapulálásával.Egyébként már megszoktam a zsargonodat.Mások nembiztos tolerálják ezt a fajta megnyilvánulásaidat.

  A linked tényleg jó és megfelelő,valamint le is lehet szedni ugy 30 perc alatt de elég csak az disk_all-t leszedni.Nem kell csomagolgatni.
  Az hogy nem minden bejegyzést olvasok el csak átfutok rajtuk az legyen az én hibám,viszont a többi legyen a te és a kérdező hibálya,hogy még nem tudta megtenni azokat a lépéseket amiket fentebb irogattál számára.
  Hát csak ennyit erről. és jár neked
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd