Wifi jelszó windowsból
2010-02-17T09:53:39+01:00
2010-02-17T16:14:51+01:00
2022-07-25T00:05:32+02:00
sfsxnight
Sziasztok egy probléma lenne:
Windows xp beirva wifi jelszó, de én nem tudom, ezt kéne kiszedni valahonnan. Nem tudom hol tárolja a win, titkosítva vagy nem, lehet valaki tudja. Password unmask nem megy, nem lehet kijelölni a kicsillagozott jelszót, mert eltűnik. Fontos lenne, köszi!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Uj csatlakozás vagy reset a routernek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Belépsz a routerba és adsz újat - gondolom a titkosításról van szó - majd újra csatlakozol és beírod a megjegyzett új jelszót.
  Egyes tipusoknál úgy emlékszem a routerban meg is lehet nézni, mi a jelszó - de ez csak rémlik, mintha pl. siemensnél lenne erre opció.
  Vagy ahogy mondta guszti: reset.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon szépen köszönöm a megoldást, tökéletes!

  Rémlett régről hogy van ilyen program, csak lövésem sem volt a nevéről, és a guglival sem tudtam megtalálni.

  Annyira azért értek a dologhoz hogy tudnék nyomni egy router reset-et vagy újracsatlakozást. Csak éppen ez egy egész iskolát lefedő wifi hálózat, amit lockoltak. A hálózat éterbe való kiterjesztéséért linksys routerek felelősek, wpa2-es kódolással bridge módban, nagy hatósugarú antenákkal. Természetesen el vannak zárva rackekbe. Külön átjárószerver, külön dns szeró, külön proxy szerver van, nem kispálya ez.
  Nos a kedves portásnak(akivel jóba vagyunk) sem mondták meg a rendszergazdik a jelszót, csak beirták a laptopjába. Holnap első dolgom lesz kipróbálni a progit, itthoni hálózat jelszavát azonnal kidobta win7-en.

  Lehet én voltam a hibás hogy nem irtam le jól a problémát, ezért bocs, de nagyon kellett sietnem(órára).
  Gőz aranka: a én még nem láttam olyan routert ami ne irta volna ki a jelszót(ha egyszer bejutottunk rá). Ha ki van "csillagozva" vagy "pontozva" az se baj, mint említettem erre jó a password unmask.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd