Huaweii E220

Huaweii E220
2010-02-21T15:39:39+01:00
2010-04-03T08:25:16+02:00
2022-06-29T06:55:23+02:00
walkman
Sziasztok
Mobilnetem van,egy huaweii e220-as modemmel.
Olvasgattam néhány fórumon,hogyha frissítam fw-t akkor 7,2 megabites sebességre lesz képes.Le is tölöttem a firmwaret de nem találja modemet telepítés közben.Pedig be van dugva a gépbe közben neteztem is szal biztos,hogy csatlakoztatva van.Aztán kapcsolatot bontottam és akkor se találta.
Mért van ez,és mit csináljak ilyenkor?Van valami módja,hogy megtalálja,esetleg köze van ahhoz hogy kártyafüggő?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Még egyszer a sebességekről:

1. Van az eszköz által támogatott elméleti sávszélesség.

2. Van a szolgáltató által biztosított sávszélesség.

3. Van az elérhető legnagyobb sávszélesség.

Ha az eszköz tud 7MBps-t de a szolgáltató maximum 5MBps-t engedélyez, akkor hiába van egy 7megás eszközöd, a legnagyobb sebességed maximum a szolgáltató által biztosított sebesség lesz.

Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a szolgáltatód nagyobb sávszélt ad mint amit az eszköz tud. Ebben az esetben ki tudod használni az eszköz elméleti legnagyobb sávszélességét.
De!
A szolgáltató az elérhető legnagyobb sebességet csak a saját szervere és a felhasználói végpont között köteles biztosítani. Ha olyan helyről töltesz le vagy fel, ahol nincs biztosítva a szolgáltató általi legnagyobb sávszélesség, akkor akár lényegesen kisebb sebességet fogsz elérni.

Mobilinternet.
Szolgáltatója és szerződése válogatja az egyéb megkötéseket. Előfordulhat az, hogy egy bizonyos adatmennyiség, vagy használt protokoll, jellemzően p2p, esetében korlátozások lesznek bevezetve a sávszélességre.

P2P
A le és feltöltési sebességeket nagyban meghatározzák a partnerek száma és beállított korlátozásaik.

Melyik szolgáltatónál és milyen csomagra van előfizetésed?
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd