Jar megnyitás

Jar megnyitás
2010-03-05T09:57:53+01:00
2010-03-05T15:54:09+01:00
2022-07-25T02:15:30+02:00
boky
Hali!

MEPIS linux-om van, nem jöttem rá arra, hogy melyik alkalmazást kell a jar fájlokhoz rendelni. a gépen lévőkhöz a java -jar parancsot rendeltem ugy müködik is.
De azt szeretném megoldani, hogy az internetről ne kelljen letöltenem, hanem firefox-al meg tudjam nyitni.

Tudja ezt vki?
Köszi!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Mikor a ff rákérdez, hogy futtassa-e , akkor ugyanúgy letölti a gépedre, mégpedig az ideiglenes fájlok közé, és onnan futtatja a rendszer ( nem a ff). Azt hogy milyen programot, eszközt, egyebet használjon ehhez azt a ff beállításaiban az alkalmazások alatt beállíthatod. Ugyanúgy, mint egyébként a rendszereden, tehát mely típusú fájlt mely alkalmazással nyisson, futtasson.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Mit ne kelljen letölteni? Mit megnyitni a ff-al? Ha nem töltesz le valamit, akkor hogyan nyitod meg?
  Hogyan is van ez?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Firefox-al csak az "appleteket" tudod futtatni, de ezeket beágyazzák a HTML kódba, így nem is jellemző, hogy letöltéshez adnak linket. Illetve a fenti parancsal talán nem is kellene futniuk.

  Amit a gépre írtak (nem böngészőbe), azt meg a Firefox nem fogja futtatni.

  Mobil játékokhoz meg elméletileg egyik sem jó.

  Egyébként ha böngészőben az "appletek" sem futnak akkor JRE (Java Runtime Environment) kell hogy telepítve legyen. Ez valószínűleg van nálad, de érdemes megnézni nincs e frissebb változat, hátha csak azért nem fut valami. Illetve lehet més több probléma, de ahhoz tudnunk kellene, hogy mit akarnál futtatni, lehet hogy tökéletes a géped, csak te próbálsz olyat amit nem lehet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Itt a konkrét link:

  http://w3.enternet.hu/boki/Fuggosegek.jar

  Azt szeretném, hogy ne kelljen a gépre letölteni, haenm a mikor a ff rákérdez, a megnyitással elinduljon.
  Gépen fut szépen minden, tehát jó a jre, csak nem tudom, hogy melyik alkalmazást kell hozzárendelni az open with-hez, hogy fusson.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mikor a ff rákérdez, hogy futtassa-e , akkor ugyanúgy letölti a gépedre, mégpedig az ideiglenes fájlok közé, és onnan futtatja a rendszer ( nem a ff). Azt hogy milyen programot, eszközt, egyebet használjon ehhez azt a ff beállításaiban az alkalmazások alatt beállíthatod. Ugyanúgy, mint egyébként a rendszereden, tehát mely típusú fájlt mely alkalmazással nyisson, futtasson.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd