Több helyről bejelentkezés MSN-re
2010-03-05T14:01:02+01:00
2010-03-05T19:01:53+01:00
2022-07-25T02:15:32+02:00
1stlady
Sziasztok!

Kérdésem az, hogy ha a gépemen fenn van a messenger és be vagyok lépve, a netről honnan tudnék még más helyről bejelentkezni úgy, hogy egyidejűleg 2helyről tudjak msn-ezni?
Végül is ez csak azért lenne fontos, mert egyetlen ember van akivel rendszeresen beszélek, de problémák állnak fenn már kb. 1hete. Olyan szinten, hogy ő a netről msnezik és ő lát engem, de én őt nem látom bejelentkezve Ha ír nekem azt megkapom, de ha válaszolok, akkor azt meg ő nem látja...
Viszont anyunak is fel van véve ez az illető msnre és ott nem jelentkezik ez a probléma, ezért anyu msnén beszélünk.... De mivel 2 gép van és anyunak is kell az msn, azért kérdezem, hogy lehet megoldani, hogy egyszerre 2helyről legyünk bejelentkezve anyu címével.
Mert ilyen téren már teljesen tanácstalan vagyok, mással nem fordult elő ilyen az msn partnereim közül, mindig mindenkivel tudok beszélni. Csak ezzel az egyetlen emberrel nem, akivel amúgy napi rendszerességgel beszélnék... Mondjuk nem tudom, hogy számít-e valamennyit, de neki most problémák vannak a netével (mobilnete van) és kb fél órában 2x megszakad neki az msn, viszont nem tudom a net miatt van-e neki, mert azt mondja, ha csak böngészik, akkor nem szakadozik neki a net. Nem tudom, hogy ezért nem látom-e őt vagy más a gond... De érdekes, hogy anyu msn-jén mindig látszik, ha be van jelentkezve ez az illető...
Valaki udna valami megoldást legalább arra h honnan jelentkezzek be még másodszorra h az msn ne léptessen ki az első helyről?
Mert máshogy nem tudok ezzel az illetővel beszélni és így már elég bosszantó....
Bocsi, ha kicsit hosszan ill. bonyolultan fogalmaztam, de remélem érthető mi a gond
Mutasd a teljes hozzászólást!
Beállítások/bejelentkezés fül alatt az
automatikusan jelentkeztessen ki a rendszer minden más helyröl amikor bejelentkezem a messenger programba
opció nem erre hivatott?
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd