NEXTarhely domain regisztráció

Címkék
NEXTarhely domain regisztráció
2010-03-14T13:28:24+01:00
2010-03-16T10:51:44+01:00
2022-07-25T03:30:31+02:00
mortsalk
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy a NEXTarhely.hu-nál regisztrálok .com domain-t. Ki is töltöttem az online igénylőlapot. Kaptam is egy pdf-et, amit postán, vagy mail-ben kell elküldenem az aláírásommal. Még nem küldtem el, de ha ellenőrzöm az általam igényelt domaint, akkor már foglaltnak jelzi. Egy ilyen igényléssel már le is foglalom? Korábban a google-nél vettem domaint, és ott egyből már használhattam is. Azért is gondoltam meg magam végül, hogy mégsem a Nextarhelyen veszek domaint. Meddig marad foglalva egy domain ilyen esetben? A NEXTarhely nem válaszol semelyik email címükről sem. Köszönöm a segítséget!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Helló!

Azért nem értem, mert mielőtt regisztráltam, még szabadnak jelezte... Érdekes.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Szia!

  Itt tudod megnézni, hogy valóban be van-e jegyezve az adott név: Whois - Webenlét Kft.
  Ha már regisztrálva van, akkor szerepelni fog az is, hogy mikor jár le (Expiration Date). Ez .com esetén alapesetben 1 év.
  Ha nincs még bejegyezve, szívesen bejegyzünk bármilyen domaint: http://hosting.webenlet.hu/hu/domain
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  Megnéztem, de sokat nem tudok belőle kihámozni. A cornora.com -ról lenne szó. Lényeg hogy a Nextarhely.hu-n kitöltöttem az igénylőlapot, aminek a vége egy pdf, amit vissza kéne küldenem nekik. Még nem küldtem vissza, nem is fizettem a regisztrációért. Arra vagyok kíváncsi, hogy ebben az állapotban lefoglaltam-e a domaint? Domain ellenőrzésnél foglaltnak mutatja. A másik gondom hogy a nextarhely nem válaszol az emiljeimre...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha nem küldted vissza a papírt akkor biztos nem foglalták le neked a tárhelyet.

  Igénylés előtt még szabad volt a név? Lehet más is látott benne fantáziát pont most, esetleg a Nextarhely.hu üzemeltetője úgy gondolja, hogy ez jó lesz neki is, esetleg majd neked vagy másnak extra profittal továbbadja.
  Lehet megkeresnek majd pár napon belül.
  Rosszabb esetben kénytelen leszel kitalálni más nevet magadnak.

  Én most igényeltem domain nevet más szolgáltatónál. Ez a szolgáltató sem képes egy e-maillel megdobni, hogy hogy áll a dolog. A magyar (.HU-s) várólistán ott a név, remélhetőleg ezt sem maguknak foglalták le és pár napon belül megjön a csekk vagy valami jelzés, hogy folyamatban van az ügy.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló!

  Szabad volt a név igénylés előtt. A Nextarhely-es igénylés után már foglaltnak jelezte. Végülis logikus lenne, ha az igénylésnél már foglalná, nehogy más is igényelje ugyan azt a domain nevet. A fórumukban sem tudok beregisztrálni, mert nekik kéne aktiválniuk a felhasznevem. Mindenképpen ez a domain kell nekem, mert elkészült a cég weblapja is. Ha más lehetőség nincs, elpostázom nekik az igénylőlapot. Bánom hogy nem a google-nél vettem domaint, ott egyből igénybe is vehettem...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Nem ők jegyezték be:
  K. van Run a tulajdonos és már 09-jan-2007 óta be van jegyezve, 09-jan-2011-ig ki van fizetve.

  Ha a Whois - Webenlét Kft. címen keresel szabad domain után, akkor csak abban az esetben szabad egy .com domain név, ha ezt a visszajelzést kapod: "Domain nemletezodomain.com not found."
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló!

  Azért nem értem, mert mielőtt regisztráltam, még szabadnak jelezte... Érdekes.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd