Csak csökkentett módban indul a Vista
2010-03-14T19:39:33+01:00
2010-03-14T22:01:20+01:00
2022-07-25T03:21:10+02:00
Wath
Szerbusztok!

A problémám a következő:
ASUS laptop Windows Vista operációs rendszerrel. A rendszer stabil volt az elmúlt 2 évben, tehát nem új konfigurációról van szó.
Letöltöttünk egy programot mely indítása után, folyamatosan hibaüzeneteket kaptam. Nagyjából minden másodpercben egyet-egyet. Ami a legtöbbször előfordult az a "Windows intéző leállt és újraindul" volt. Nagy nehezen leszedtem egy Avast telepítőt, ami telepítés közben megállt és elindult egy Dr. Guard program. Mivel ezt nem ismertem egyből kiléptem belőle. Ezután a kékhalállal leállt a rendszer.
Csökkentett módban sikerült elindítanom a rendszert és letölteni az AVG-t valamint az Avastot és egy Rescueviper programot. Mindet végigfuttattam és kiölt egy rakat vírust, torjant. Ismét próbáltam indítani a rendszert normál módban, de a bejelentkező képernyőig jutottam el csak. Ott pár másodperc után kék képernyőre vált és újraindul a rendszer. Csökkentett módban minden működik. Nincs esetleg valakinek bármi ötlete vagy program ajánlata amivel orvosolható a probléma?
Mutasd a teljes hozzászólást!
indisd el csökentetbe a gépet

Dr. Guard ezt töröld ez a ludas
utáána virus keresés
ha nem áll helyre ellenörizd a drivereket hogy nem e abba piszkált bele a doktor ur hiba esetén javisd esetleg virusirtást követöen egy lemez ellenörzést is csinálnék chkdsk-val
nagyából enyi lenne
a legjobb lenne ha kivenéd a vinyot és egy másik gépbe szolgaként belerakva futtatnád a viruskeresést
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd