Vírusmentesített svchost.exe kinyírta az xp-t?
2010-03-15T18:59:15+01:00
2010-03-15T21:18:55+01:00
2022-07-19T02:42:40+02:00
mantis
Na történt az hogy van nekem egy gépem amit netezésre használok, sima fos hardver, egy nem frissített xp sp2-vel, nem volt se tűzfal, se semmi. (tudom hogy hiba de ezvan na nem volt kedvem ezzel szórakozni) be is kapott egy két vírust pl.: azt ami a svchost.exe-n keresztül szedeget minden szart, amivel bekavart néha hogy az leállt. pannonos mobilfossal vagyok kénytelen netezni innentől talán érthetőbb is miért nem szórakoztam vírusokkal, de amikor a nyomorult vírus leállította az svchostot akkor a netelérés is megszűnt,s ezen csak az újraindítás segített, amikor már 5 percenként kellett újraindítanom akkor eldurrant az agyam, pár napja adtam neki nod32-t ami szépen ki is gyomlálta a dolgot, egy darabig ment is minden normálisan, de most megint leállt a rohadt svchost.exe, újraindítottam ÉS itt a történet lényege, a windows a bootolásnál mindeig újraindul akármit csinálok vele, se a csökkentett, se a normál módok nem működnek, mindegyik újraindul bootolásnál.
Na ezt aki megfejti nekem, azelőtt le a kalappal
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • 1.
  Ha újraindul a gép akkor feltehetően kékhalál miatt teszi. A menüből válaszd a rendszerindításkori újraindítás letiltása, vagy valami hasonló lehetőséget. Régen kellett ezzel élnem
  Ha van kékhalál, akkor jöhet a STOP kód.
  2.
  Tehetsz egy kísérletet egy javító telepítéssel.
  Persze ez csak módosítatlan XP telepítőről működik.
  3.
  Egy minden tekintetben tiszta rendszerben végezz vírusirtást úgy, hogy a vírusos lemezt adatlemezként csatolod fel.

  A 2-ik és 3-ik pontot lehet célszerű lenne felcserélni.
  Vírusirtó és tűzfal egyben: Comodo Firewall + AntiVirus for Windows
  Ezt használd, ingyenes és így nem kell bíbelődni a crack beszerzésével. Amúgy is a tört védelmi szoftver maga a kártevő.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Telepítsd újra a rendszert egy tiszta XP SP3 telepítő CD-ről.
  Hamarabb végzel vele, mint a pucolgatásokkal.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd