COD 2 NAGYON NAGY PROBLÉMA HELP
2010-06-11T16:24:47+02:00
2010-06-12T15:01:08+02:00
2022-07-25T11:50:28+02:00
PrivateKiller
Sziasztok!
MOST KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY FIGYELJEN!
OLYAN PROBLÉMÁM VAN AMIT MÉG SEHOL SEM LÁTTAM.
Kezdeném az elején:
Kb. 1 éve cod2-ztem utoljára. Akkor azért hagytam abba, mert egy fájl hibás volt és törölni kellet a játékot.
Mostanában kedvem volt játszani így gondoltam ójrarakom.(ugyanarra a gépre, semmi sem változott a gépen!!) Kölcsönkértem egy (hamis) cd-t és felraktam, de nem crack-eltem mivel csak Xfire-ön akartam játszani. Amikor elindítottam ezt írta ki: Error during initialization: couldn't load material '$default'
Utánanéztem neten és azt írták cseréljem ki valameik iwd file-okat. Kicseréltem mindet a jókra. Elindult, megjelent a cod2 kép, elsötétült a kép és visszalépett az asztalra ERROR ÜZENET NÉLKÜL. (AKÁRHÁNYSZOR BELÉPEK)
Utána letöltöttem máshonnan, crackeltem stb...stb...stb... A single player gond nélkül fut de a multi nem akar menni. MÉG AZ EREDETI JÁTÉKKAL SEM!
Mindent próbáltam de neten nem írnak semmit, csak egy hasonló vistás problémáról, de nekem XP-m van!!!
Hogy jobban megérthessétek csináltam videót is (angolul hátha valaki válszol.)
Link1:http://www.youtube.com/watch?v=0ny44-KuhpQ
Link2:http://www.youtube.com/watch?v=1jRzbw-EO20
A szöveggel ne törődjetek... nézzétek meg mind a kettőt, vagy legalább a másodikat. F*ingom sincs mit tegyek!
Már vagy egy hete szórakozok vele de nem megy...
Valaki segítsen!
Ötletek?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Sikerült emberek! Megoldottam :P
Tegnap ráraktam a gépre egy tisztító programot, majd elindítottam. A program töröl minden "Internetes szemetet", nem használt progikat, fájlokat stb...
Pár óráig csinállta és meg is volt. Megnéztem a hogy működik-e a multi de sajnos nem ment. Ott, akkor feladtam...
Aztán ma amikor bekapcsoltam a gépet gondoltam megpróbálom megint, hátha megy, elindítottam a multit, és lássatok csodát MENT!
Konkrétan nem tudtam meg a probléma okát, de MŰKÖDIK, és azért köszönöm a commenteket...
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Ha újrateszed, akkor ne ugyanabba a könyvtárba, vagy az eredeti könyvtárt töröld, meg lehetnek olyan fájl töredékek (előző telepítésből visszamaradt), melyek ezt okozhatják.

    Másrészt, ha a multi nem megy, akkor verzió gond is lehet.
    Ha indítás után kidob, akkor általában hibás az okosítás.

    Olyan helyről töltsd le a gamet, ahol:

    1. a legfrissebb patchet adja (van hozzá okosítás)
    2. fórum, hozzászólás alapján a többség szerint működik

    Nagyon kivételes lehetsz, ha pont nálad nem működik, ugyanis azt írtad nem igazán volt ilyen hiba a neten, tehát a problémád, vagy

    1. túl egyszerű (fenti okok miatt)
    2. túl bonyolult

    Ha utóbbi igaz, akkor olyan gond lehet, ami mindenképpen a op.rendszered újratelepítését igényli. (szétgányolt registry, fájltöredékek tömkelege, stb.) -> írtad, hogy régen játszottál és azóta nem változott semmit a géped.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Előttem szóló jót is mondott. Gép HDD partició ki. Új rendszer install és próba. Ha eredeti a játék és naprakész a telepítés működik biztosan!
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Először is köszönöm a válaszokat...
    Vagy 4 helyről töltöttem le és mindnél ez volt a hiba. Bármi is az ok, érdekesnek találom, hogy a single player hibátlanul fut, a multi, meg el sem indul. Másik nagy probléma, hogy sajnos error sincs, így nincs miből kiindullnom. Amúgy nem hiszem, hogy a letöltéseken múlik, ha az eredetit sem indítja...
    Hát, hogy túl egyszerű, vagy túl bonyolult az jó kérdés... Mindenesetre keresem a magoldást, és ha nincs más újra kell rakni... ez van... pech...
    Remélem túl egyszerű a dolog és rájövök...
    Azért várom még a commenteket...
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Hali!

    A jövőben segítsd annyival a fórum látogatóit - és ezáltal önmagad is -, hogy NORMÁLIS, A PROBLÉMÁT JÓL KÖRÜLÍRÓ CÍMET ADSZ a témának. Előre is köszönöm (az ő nevükben is).



    Ha egyszer rájönnék, hogy miért ennyire nehéz ezt megérteni...
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Sikerült emberek! Megoldottam :P
    Tegnap ráraktam a gépre egy tisztító programot, majd elindítottam. A program töröl minden "Internetes szemetet", nem használt progikat, fájlokat stb...
    Pár óráig csinállta és meg is volt. Megnéztem a hogy működik-e a multi de sajnos nem ment. Ott, akkor feladtam...
    Aztán ma amikor bekapcsoltam a gépet gondoltam megpróbálom megint, hátha megy, elindítottam a multit, és lássatok csodát MENT!
    Konkrétan nem tudtam meg a probléma okát, de MŰKÖDIK, és azért köszönöm a commenteket...
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Visszavonom... a második elindítás után megint elkezdte csinálni... már nem hat az előző módszer...
    Ötlet?
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Bocsi a sok írásért...
    DE MEGVAN A TÉNYLEGES PROBLÉMA!!!!
    A LÉNYEG:
    nEMRÉG BELETÖRT A JACK CSATLAKOZÓ A GÉPEMBE ÍGY NEM VOLT SEMMI HANG. KISZEDNI NEM TUDTÁK, MAX KICSERÉLNI ÍGY VETTEM EGY USB-T AMINEK A VÉGÉN VAN EGY JACK BEMENET. ÍGY SZÓLT, MŰKÖDÖTT MINDEN. SZÓVAL A KONKRÉT PROBLÉMA AZ VOLNA, HOGYHA BE VAN DUGVA AZ "USB ESZKÖZ" ÉS TELEPÍTVE VAN AKKOR NEM MEGY, DE HA NINCS BEDUGVA/TELEPÍTVE AKKOR MEGY!
    INDÍTOK EGY ÚJ KÉRDÉST EHEZ...
    ÖTLET?
    Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd