Application Data\Microsoft\Protect

Application Data\Microsoft\Protect
2010-08-20T11:45:15+02:00
2010-08-20T19:02:49+02:00
2022-10-29T15:25:39+02:00
borsazo
Sziasztok!
Vírusírtóm mindig megakad egy mappánál (Application Data\Microsoft\Protect\S-1-5-21-789392575-4285148374-stb.stb.),ami millió fájlt tartalmaz,így elég nagy méretű. Ha jól tudom ez a mappa a Windows biztonsági mentéseit tartalmazza,de lehet ezt a mappár egyáltalán törölni?
Köszönöm a segítséget!
Üdv!
Mutasd a teljes hozzászólást!
A mappát ne töröld manuálisan, hanem a vírusirtó majd törli/fertőtleníti amit jónak lát - neked csak engedélyezned kell.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Hali!

  A következőkben, ha konkrét problémád van, segíts nekünk - legalább - azzal, hogy A TUDÁSTÁRBAN TESZED FEL a kérdésed, valamint OLYAN CÍMET ADSZ neki, AMI JÓL KÖRÜLÍRJA a problémát (kerülve az általános címeket - mint ahogy' a téma nyitásánál olvashatod is). Előre is köszönjük.  Ha egyszer rájönnék, hogy miért ennyire nehéz ezt megérteni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • bauxit,köszi a válaszat. Fél napja már futtatom a Nod32 vírusírtót és még mindig 33%-nál tart,de látom,hogy halad.Remélem egyszer végez,de az biztos,hogy ha ilyen sebességel megy egy víruskeresés,akkor nem sűrűn fogom futtatni.
  Nem lehetne ennek a mappának a tartalmát szűkíteni?
  Például azzal,hogy megdom,hogy pl ne 1 évere,hanem csak 1 hónapra visszamenőleg legyen biztonsági mentés.
  Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia Netangel!
  Segítek megérteni,hogy miért ott indítottam a témát ahol nem kellett volna. Most hoztam létre először témát a PC fórumon és logikusan úgy gondoltam,hogy ha egy olyan problémám van, amit másokkal szeretnék megvitatni, akkor azt értelem szerűen a társalgóban és nem a tudástárban hoztam létre.
  Másik észrevételedre a válaszom,hogy miért nem adtam konkrétabb címet az,hogy eredetileg tervezett címet hosszúsága miatt nem engedélyezte az oldal.
  Legközelebb a leírásod alapján dobok fel témát,mert most már tudom,hogy ez a szabály,de egy kezdő,ha logikusan indít,akkor ugyan úgy fog eljárni mint én. Biztos nem én vagyok az első,nem igaz?
  Az oldal amúgy szuper!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd