Nem tudok emailt küldeni
2010-09-07T16:32:07+02:00
2010-09-07T23:50:32+02:00
2022-07-25T22:35:27+02:00
bici
Matávos vagyok (t-home). A múlt hónapban megszakadt az internet hozzáférésem. A szolgáltató a routernak új jelszót állított be, az internet kapcsolat visszajött. De azóta nem tudok levelet küldeni, csak fogadni Outlok xp pro sp3-on. Egy másik gépre új XPsp3 és Outlok sp 3-at tettem fel, de azon sem megy a levélküldés.
T-home csak 5000 ft-ért javítaná meg (szándékosan csinálják a hibát?) 20 éve számítógépezem, eddig minden telepítés gondtalanul ment, sose volt ilyen megoldatlan problémám. Ilyen bonyolult lenne?
A 25-ös portot nem engedi a router (és miért állítódik el?)
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Itt jártál már?

  A szolgáltató a routernak új jelszót állított be, az internet kapcsolat visszajött.

  Nem a modemnek? A routerhez nem kellene, hogy köze legyen a szolgáltatónak...

  T-home csak 5000 ft-ért javítaná meg

  Mit kellene nekik 5000HUF-ért javítani? Az SMTP helyes beállítását az outlook levelező kliensben?

  A 25-ös portot nem engedi a router (és miért állítódik el?)

  Mit nem enged? A router tűzfala tiltja ezt a portot? Vagy mi?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Menj fel a t-home oldalára és keresd meg a levelezés beállítása és ellenőrzése funkciót.Hidd el meg fogod találni és egyből tudsz tesztelni levélküldést és fogadást.Minden t megmond mit is kellene tenned.És nem kerül 5000,- pénzbe.
  ITTENKE<<<<<<<<<
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm a válaszokat. Az smtp beállításokat évek óta a t-home-on is fent levő útmutató alapján csinálom, és ezt fejből is tudom. Itt más gond van sajnos
  A t-home nak az adsl kapcsolata egy Pirelli router. Ezt ők tudják kívülről is ellenőrizni, de a beállításokat a routeren csak én tudom megcsinálni. A routerhez nem nyúltam évek óta, a hiba így következett be egyik napról a másikra.
  Pár napja is megszakadt az internetem, betelefonálásamkor nem tudták megjavítani (roter kikapcs, szolgáltató reset), felvették hibának, de félóra múlva úgy látszik sikerült megcsinálniuk nélkülem is. A kimenő leveleket nem tudom továbbra sem elküldeni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha más smtp-t használsz akkor sem? Pl. gmailét?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • smtp.gmail.com sem működik

  Lehet, hogy a routeren az UPnP-t enable-re kellene rakni? Akkor beállítja magának? (de ha eddig jó volt, miért állítódik el)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd