Jelszavak szerkesztése Firefoxban. Lehetséges?
2010-09-21T15:36:27+02:00
2010-09-22T02:28:51+02:00
2022-07-26T00:00:38+02:00
B0nFire
Néhány oldalon (jó, nem beszélek rébuszokban)pl az addát.hu-n a FireFox nem ajánlja fel magától, hogy megjegyzi és eltárolja a felh. nevet+a jelszót. Pedig én szeretném, mert az én jelszavam 16 karakter, kisbetű, nagybetű, szám, különleges karakterek kombinációja, és mint ilyen, gyakran eltévesztem. Ha biztos akarok lenni a dolgomban, bejelentkezéskor mindig be kell gépeljem egy jegyzettömmbbe, majd onnan kikopizni, ami nem feltétlen jó, ha valaki látja, amint bejelentkezem.

Most jön a kérdés: Lehetséges-e újabb felh. név+jelszó párost URL-lel egybekötve kézzel valahogyan felvetetni a FireFox jelszó listájába? Van-e valami fájl neki, ahol tárolja, és bele lehet-e azokba nyúlni, kézzel újat felvetetni vele?

Van password exporter addonom, de ez csak kimenteni és betölteni jó, új telepítéskor. Szerkeszteni a tartalmát Firefoxon belül nem tudom. Tudtok erre megoldást?

(Lehet, hogy leírtátok már és használtam a keresőt, mielőtt feltettem a kérdést, de nem találtam rá érdemi választ.)


Adminoknak: Ha úgy teszem fel a kérdést, hogy értelmes legyen, a motor túl hosszúnak találja: Ha úgy teszem fel, hogy "Firefox probléma", akkor ledorongol a modi, hogy miért nem fogalmazom meg konkrétan a címet. Eléggé gúzsba kötnek a szabályok. Valahogy ki kéne egyezni, mert igazán nem hosszú a cím, amit adni szeretnék. Tisztelettel: BonFire
Mutasd a teljes hozzászólást!
Legegyszerűbb, ha kiegészítőt teszel fel a Firefoxhoz, ami képes erre, és kézzel szerkesztheted utána a dolgokat.

Ezt tudom ajánlani:

Saved Password Editor

Könnyen kezelhető, és egyszerű
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd