Net folyamatosan tölt valamit...
2010-09-22T16:19:09+02:00
2010-09-24T10:17:04+02:00
2022-07-26T00:10:27+02:00
Viki_
A sz.géphez mobilt csatlakoztatva használom a netet. Amint a kütyün bekapcsolom az internetmegosztást, a gép elkezd tölteni vmit a netről. Tűzfalat, frissítést kikapcsoltam, vírusirtó nincs.

Egyéb ötlet? Hálás lennék, röpködnek a forintjaim...
Mutasd a teljes hozzászólást!
Tűzfalat nem kéne kikapcsolni és egy vírusirtót illene telepítened és lefuttatni egy ellenőrzést.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Tűzfalat, frissítést kikapcsoltam, vírusirtó nincs.


  Ez alapján én azt mondom telepítsd újra a géped!
  Feltehetően úgy elfertőződött, hogy az egy könyvet megérne. Ebben az állapotában a gépre feltenni és beüzemelni egy vírusirtót nem sok értelmét látom. Itt már a vírusvédelem telepítése során a vírus blokkolna minden kísérletet az eltávolítására. Lehet kísérletezni online scannerekkel, vagy live cd-s vírusirtókkal, de az újratelepítés a te esetedben olcsóbb és gyorsabb lenne.

  Természetesen az új rendszert nem szabad kiengedni a netre mindaddig, amíg a vírusvédelem/tűzfal és frissítő szolgáltatás nincs aktiválva. Egy tiszta gépen a WUD-dal lehúzhatod az eddigi XP/Vista frissítéseket és utána azokat egyesével kézzel tudod telepíteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért kapcsoltam ki ezeket, mert napi 10 percre használom a netet, mindig ugyanarra ("új"bux, ha értitek). Minden nap másképp reagál a gép.
  Hogyan kell újratelepíteni, hogy a korábbi op. rendszert törölje? Már 2 van fent. Amatőr vagyok...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ingyenes vírusirtót futtattam, 84-et talált, de még rossz maradt. Tűzfalat bekapcsoltam, erre blokkolta a client proxy servert, ami fogalmam sincs mi, de most már jó.

  Köszönöm szépen!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd