Működési hiányosságok asus laptopnál
2010-12-13T17:22:49+01:00
2011-01-10T18:59:32+01:00
2022-07-19T04:15:31+02:00
papamaci2
A múlt héten vásároltam egy vadiúj Asus K50Ij SX416D laptopot. Telepítettem rá 64 bites win 7-et. Sajnos több problémám van a működéssel: 1. A videokamera fordított képet ad, 2. a billentyűzeten nem tudom használni a kékkel jelzett gombokat, gépelés közben a kurzor néha önállósítja magát, átugrik egy másik helyre, kijelöl szövegrészeket és alkalmasint eltünteti. Próbáltam telepíteni drivereket, de nem találok ehhez a típushoz és a win7-hez. Segítsetek, hogyan tudnám teljes egészében használni a gépemet? Előre is köszönöm. DJ
Mutasd a teljes hozzászólást!
amiket rakj fel a billenytuhoz:
01
02
03
04

kamerahoz:
01
a cam driveret eszkozekezelon keresztul frissitsd a kicsomagolt mappabol.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • 1. Videó kamera beállításainál lehet forgatni a képet, tükrözni, szineket állítgatni
  2. mert azok speciális funkciók, FN + valami... Minden gépnél eltér.
  3. Tapipadhoz hozzá érsz akkor a olyan mint ha az egérrel kattintaná valahova máshova... nekem is sok gondot okozott ez annó, de simánt tiltottam
  Agépet most is teljes egészében használod, csak nem tudod kezelni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ATK kiegészítőket kellene telepíteni az ASUS honlapjáról.
  Ha nem találod WIN7-hez, válaszd a Vistásat, vagy jelölj ki egy újabb laptop modellt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • amiket rakj fel a billenytuhoz:
  01
  02
  03
  04

  kamerahoz:
  01
  a cam driveret eszkozekezelon keresztul frissitsd a kicsomagolt mappabol.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na ne mááááá! A gépedhez kaptál lemezeket köztük a w7 lemezt is amire az van írva vista.32/64.Akkor most miről is beszélünk?

  A fordított kép azért van mert nem jó drv-t raktál fel. Ne a syscom hanem a másik drv-t rakd fel és akkor alapból megfordul a kép.Más: rakd fel első kőrben az alaplapi infet akkor lessz jó.
  2 napja telepítettem gyáridobozos gépre.Menni fog hidd el.És a dobozban volt a lemez is.Ha ezt5 nem kaptad meg akkor átvertek.Még akkor is meg kell kapjad a lemezeket,ha freedos van alapan a gépen.Menj azt üsd az eladót a lemezekért.Ugyanis ha ezek nincsenek meg, akkor nem lesz 2 év garid meg semmi sem.A gari levél is tartozék.Minden eztán vásásrlónak ajánlom,hogy az ellenőrző szalagot Ő bontsa fel és ne más.Ha a szalag sértetlen akkor az a gép összeállítása eredeti.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm a válaszodat. Sajnos a többiek inkább kioktattak, mint segítettek volna. A megoldásaid részben sikerre vezettek, a kamerám képe elsőre megfordult, de a billentyűzetnél továbbra sem tudom használni a kékkel jelölt billentyűket az Fn-nel, a tapipadot sem sikerül a billentyűkkel kikapcsolna, de ezt már kezdem megszokni. A nagyobb gondot az jelenti, hogy néha önálló életre kel gépelés közben és átugrik egy másik helyre. Szerencsére, a sok használat után már ez sem annyira zavaró.

  Köszönöm a hathatós segítségedet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd