Nyomtatóprogram
2011-02-18T07:02:53+01:00
2011-02-18T17:16:04+01:00
2022-07-27T09:16:37+02:00
nduro
Sziasztok!
Van egy canon ip 4600-as nyomtatóm.A saját szoftwerével gyönyörűen nyomtat,de amikor másik programmal nyomtatok a képek olyanok lesznek ,mint egy ceruzarajz!Tud nekem valaki ajánlani egy olyan programot amivel lehet átméretezni képeket,szerkeszteni a4-esre több képet és még színhelyessen is nyomtat?Vagy valami megoldást a hibára?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv:nduro
Mutasd a teljes hozzászólást!
Pl dvd cover printmasterrel én is jártam úgy, hogy megváltoztatta a nyomtatási paramétereket. Használd a hozzáadott print cd programot. Esetleg a nero cover designert. Ezekkel még nem tapasztaltam ilyesmit. A vista saját képnyomtató programjával egyébként több képet is gazdaságosan el tudsz helyezni. Dvd borítónál A4-es lapra nyomtatáskor nem tudsz spórolni.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Milyen operációs rendszeren használod a nyomtatót?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Picassa3.8 szedd le és használd.
  Minden más program nyomtató utasítása eltérhet a szokásostól.Viszont,ha feltelepítetted a nyomtató összes szoftverét, akkor megtalálod köztük a képnyomtató,szerkesztő programot is.Használd a saját cd-det.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nyomtatok a képek olyanok lesznek ,mint egy ceruzarajz!

  Melyik a másik program? A windows alapértelmezett képnyomtató programjával is gond van? Ha nincs: Elállíthattál az adott programban valamit a nyomtatási beállítás extráin, amit program figyelembe vesz, mások meg nem. Az is lehet, hogy layert, vagy stanc rajzot nyomtatsz ki. Azt javaslom, ha kell a program és nem tudod megtalálni benne a hiba okát, akkor szedd le és rakd újra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Az op.rendszer Vista.Ugyanez a gond volt az xp-én is.Nagyon jó a cd-je amit adtak hozzá,nyomtat cd-dvd-t is.A képszerkesztésnél csak megadott sablonok vannak és nem lehet egy a4-es lapra pl. izlés szerint elhelyezni képeket.Lehet,hogy nagy igényű vagyok,de az ember azért vesz egy jó nyomtatót,hogy bármit ki tudjon nyomtatni vele.Azért nagy valószínüséggel én vagyok a béna!Nyomtattam egy arcképet az csúcs volt, a4-es sima papírra.Utána egy dvd borítót akartam és ezen volt a ceruzarajz minőségü nyomtatás, cover xp-vel nyomtattam!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pl dvd cover printmasterrel én is jártam úgy, hogy megváltoztatta a nyomtatási paramétereket. Használd a hozzáadott print cd programot. Esetleg a nero cover designert. Ezekkel még nem tapasztaltam ilyesmit. A vista saját képnyomtató programjával egyébként több képet is gazdaságosan el tudsz helyezni. Dvd borítónál A4-es lapra nyomtatáskor nem tudsz spórolni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd