Miért nem működik a wifi a gépemben?
2011-03-18T11:42:16+01:00
2011-03-18T12:25:59+01:00
2022-07-27T13:11:54+02:00
Pardika
Egyik percről a másikra elszállt a wifi a laptopomon.Hiába van csatlakoztatva a wifim a routerünkhöz, egyszerűen nem tölt be semmit. Fogadott adatforgalom 0. Előtte mindig ezt használtam, tökéletesen működött.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Húzd ki az utp-t és indítsd újra a wifit. Hálózati eszköz tiltása/engedélyezése. Ha azonos hálózat akkor beállítható, hogy mindkét kari üzemeljen, de a wifi prioritást élvez. Így mivel többnyire lassabb is lehet, Te tudod melyik a nyerő. Ha különböző hálózatokra csatlakoztál a két karival, vagy nincs beállítva valamelyik akkor így jártál, de ez könnyen korrigálható. Ha másik hálózatra/átjáróra/dhcp szerverre csatlakozol a wifivel, akkor vagy ne dugd be a hálókábelt a lankariba, vagy tiltsd le a hálózati eszközöknél és akkor nem okoz gondot. Így attól függően is választhatsz hálózatot is, hogy a lankari , vagy a wifi hálózati kapcsolatát engedélyezed.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Indítsd újra a gépet.Majd kapcsold be a rádiót(wifikapcsoló),tallózás szabad kapcsolatok.Jobb klikk az ikonon.
  A routert húzd ki majd újra kapcsold be(tápot kell kihúzni )és nem resetelni....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia.
  Ha telepítettél, csatlakoztattál valamit, pl. egy másik hálózatot a vezetékes lankártyára vagy állítottál a tűzfalon akkor írd meg.
  Ha nem akkor dobj egy ipconfig /all -t.
  Látja a wifi kezelőprogram radarja a többi környező hálózat azonosító jeleit? Jel erősségek a megszokottak?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor szállt el, amikor bedugtam egy utp kábelt, mert megakartam nézni, hogy úgy jobb-e a pingem. A környező hálózatokat is látja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Húzd ki az utp-t és indítsd újra a wifit. Hálózati eszköz tiltása/engedélyezése. Ha azonos hálózat akkor beállítható, hogy mindkét kari üzemeljen, de a wifi prioritást élvez. Így mivel többnyire lassabb is lehet, Te tudod melyik a nyerő. Ha különböző hálózatokra csatlakoztál a két karival, vagy nincs beállítva valamelyik akkor így jártál, de ez könnyen korrigálható. Ha másik hálózatra/átjáróra/dhcp szerverre csatlakozol a wifivel, akkor vagy ne dugd be a hálókábelt a lankariba, vagy tiltsd le a hálózati eszközöknél és akkor nem okoz gondot. Így attól függően is választhatsz hálózatot is, hogy a lankari , vagy a wifi hálózati kapcsolatát engedélyezed.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd