MYSQL Probléma

MYSQL Probléma
2011-07-03T19:03:05+02:00
2011-07-03T19:29:33+02:00
2022-07-19T01:40:50+02:00
asdmadar
sziasztok

Olyan problémám lenne a mysql szerverrel, hogy minden tökéletesen működik értem ez alatt, hogy navicattel csatlakozik, létrehoz meg ami kell de amint weblapról akarok regisztrációs űrlappal létrehozni egy felhasználót akkor nem csinálja meg pedig mysqlhez csatlakozik az adatbázis jó mert a program tudja használni az meg létre is tud hozni felhasználót. Mi lehet a probléma? /windowsos szerver müxik/

Előre is köszi
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Hello,
  ennek fuss neki még egyszer, mert nem igazán érthető, hogy mi a bajod. Most jó a mysql szerver vagy sem? Ha igen, és a weblap is tud csatlakozni hozzá, akkor pedig a létrehozó, használni kívánt kód a hibás. Ha pedig nem adsz semmilyen egyéb támpontot, akkor nem tudunk segíteni, no meg lehet, hogy az már prog.hu-s téma lesz, mert nem sok köze van az üzemeltetéshez.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • van egy játékszerver ami tökéletesen fut, és annak az adatbázisába weben keresztül lehet regelni és nem adja hozzá a regisztrált accountot valamiért..a kód jó mert windowsos szerón működött.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel megint semmi kézzelfogható konkrétumot nem adtál, ezért a szerver configurációs beállításainak 20.sorában van a hiba. Esetleg még nézd át a hozzáadó kód 88. sorát, mert még ott is lehet a hiba. Ezek persze csak tippek, de ennél többre a megadott adatok alapján nem vagyok képes.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd