Windows 7 frissítési probléma
2011-07-21T16:16:58+02:00
2011-07-21T20:05:44+02:00
2022-07-20T13:16:49+02:00
kditta
sziasztok,

segítséget szeretnék kérni! tegnap vettem egy vadiúj laptopot, rajta volt már a win 7 home prémium. Most ki akartam kapcsolni a gépet és elkezdte frissíteni a win7-t. 1/45 lépés, így otthagytam, nem tudom mi történt de azóta se kép se hang. ha bekapcsolom a gépet csak szép kék háttér jelenik meg alul középen a win7 home prémium felirat a bal felső sarokban pedig egy HU felirat. semmi más.
köszi
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Nem akarom helyettesíteni netangelt,de ez a kérdés a tudástárba való!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • akkor írok oda, életemben először járok itt...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha nincs semmi fontos adatod a gépen, akkor csinálj egy teljes helyreállítást. A BIOS-ban engedélyezni kell a recovery opciót, vagy ad2d recovery-t. Ezután a bekapcsolás közben Alt+F10-el tudod elindítani a gyári állapotba történő visszaállítást. Elképzelhető, hogy nincs ilyen menüpont a BIOS-ban. Ilyenkor is menni kell az Alt+F10-nek, vagy éppen amit ilyenkor a gyártó beállított. Ezt a gép leírásából tudod meg.

  Ezután a frissítést Windows-ból hajtsd végre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  A következőkben, ha konkrét problémád van, segíts nekünk - legalább - azzal, hogy A TUDÁSTÁRBAN TESZED fel - KÜLÖN-KÜLÖN - a kérdésed. Előre is köszönjük.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem kapsz előbb választ ha kettő topicot nyitsz!

  Az egyiket, lehetőleg az újonnan létrehozottat töröltesd!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem akartam 2-t, de azt nem jelezték, hogy átteszik oda a topicot, csak azt irták, hogy a tudástárban kérdezzek. így ott kérdeztem...
  kicsit érthetőbb instrukciók kellenének...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mire?

  A felhasználási feltételekre? Arra, hogy melyik témának hol a helye?
  Ez elég egyértelműen megvan fogalmazva a fórum működésének az irányelvei között. De a Tudástár és a Társalgó elnevezés is elég beszédes.

  Vagy a helyreállításra?
  Azt ennél világosabban nem tudom leírni. Abban amit írtam, minden lényeges információ benne van. Legalább is az alapján amit leírtál.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet várnod kellene, mivel a win7-re jött olyan frissítés is, ami jó néhány órát is igénybe vehet. Nem szerencsés kikapcsolni, vagy akárcsak lehajtani a kijelzőt sem ilyen esetben, bár a win7 elég szívós, csak hát idő kell neki.
  A-Ty az újra telepítését a win7-nek taglalja, de konkrétabb választ kaphatsz ha a laptop pontos nevét megadod, ha nem akarod a "használati utasítást" végig olvasni, ami egyébként nem is volna rossz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • dell vostro 3350 a gép.
  végül sikerült megcsinálni a "reinstalled dvd"-vel amit a géphez adtak. most megy, újraindítás után is és minden megmaradt rajta. csak nem szeretnék minden kikapcsolásnál rettegni, hogy fog-e menni :)
  sajnos én totál hülye vagyok a témához, de köszi mindenkinek a segítséget.
  legközelebbi frissítésnél majd türelmesen várok :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd