Ha nem jön be az internet,újraindul a gép!
2011-09-15T19:35:22+02:00
2011-09-15T22:18:16+02:00
2022-07-28T12:40:25+02:00
kisspici
Az lenne a problémám,hogy ha a böngészőmben valami nem jön be(mivel elég lassú feltöltőkártyás mobilnet),akkor sűrűn magától újraindul az egész laptop(pl.most is másodjára kezdtem el írni,mert azt irta ki a google crome,hogy a böngésző összeomlott)
Gép: Fujitsu v5535
Böngésző Google Crome,IE
Köszönöm előre a segitséget
Mutasd a teljes hozzászólást!
Hardveres problémát nem old meg sem operációs rendszer, sem böngésző csere. Érvényesítsd a garanciális jogaidat. Szerencsés esetben csak a mellé pakolt ramot kell kicserélni. Telepítéskor nem volt gond?
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Ez nagyon furcsa jelenség:) Próbálkoztál esetleg a google chrome ujra telepítéssel?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Fordítva: Valószínűleg azért nem jön be az oldal, mert hardveres/driveres Usb vagy modem problémái vannak a gépnek. Csak Chrome-nál fordul elő az újraindulás, vagy minden böngészővel?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello,először win7 volt a gépen,azon nem volt csak a saját ie böngészője,ott jelentkezett a probléma,gondoltam megoldaná biztos a problémát,ha egy sima xp t rakok a gépre,de azon meg nem elég jó az ie,ezért töltöttem le a google cromet(kb.1 óra alatt lejött),meg egyébként is azt szoktam használni!Ez az egész ujraindulás ugy néz ki,hogy bejön egy kék háttér azon belül hibakeresés,amig el nem éri a 100% ot,utána kérdi,hogy hogy indítom a rendszert normál,csökkentett mód stb!Egyébként most vettem a gépet,a saját 1GB memója mellé rakattam egy új 2GB ost,ugy kértem a gépet!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A problémád hardveres és a hardver garis. Mire vársz?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello,hétvégén esetleg megpróbálom,mert ezt is 1óra alatt szedte le,olyan jó a netem!Előtte egyébként win7 volt a gépen a saját explorerével,azzal is csinálta,gondoltam egy sima xp,és vmi más böngésző megoldja a problémát,de nem!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hardveres problémát nem old meg sem operációs rendszer, sem böngésző csere. Érvényesítsd a garanciális jogaidat. Szerencsés esetben csak a mellé pakolt ramot kell kicserélni. Telepítéskor nem volt gond?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi a pontokat. Ezek szerint már telepítéskor is csinálta. Kérdés, hogy benne volt akkor a modem, vagy sem. A memória modulok hibáit Te is tudod ellenőrizni a memtest86 iso cd-vel bootolva. Ha több órás ellenőrzés is hibátlan eredményt hoz, akkor azt tanácsolnám, hogy az usb modemet is vidd el, vagy legalább említsd meg, hogy végezzenek terheléspróbát az usb portokon. Az eredménybe persze komolyan beleszólhat, ha külső usb táp nélküli 2,5" notebook, vagy hordozható merevlemez, esetleg világító billentyűzet is lóg a Fujitsu noti valamelyik usb csatlakozóján.
  Amiket sohasem érdemes megvenni: Link.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd