Nem tölt be az xp!

Nem tölt be az xp!
2011-10-13T13:06:08+02:00
2011-10-13T23:48:35+02:00
2022-07-28T15:41:45+02:00
Povwa
Sziasztok. Az lenne a problémám nem tölt be az xp bevillan egy kék kép és ujra indul a laptop. ha megpróbálnám ujra telepiteni azt irja nincs elég hely a merevlemezen a hiba üzenet tárolására de megpróbáltam kivenni 1 rammot ahogy mondtátok de ugyan ez a hiba. hogy tudnám leformázni a wincsesztert hogy ha be se tölt és nem kell beadnom szervizbe valami programot ha tudtok ajánjatok! köszönöm!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • figyi legegyszerűbb tölcs le másik gépen egy hiren boot cd-t amin vannak hasznos programok particionálók is!!!
  és avval simán lekéne tudni formázni és utánna tudsz rá tenni rendszer.Amúgy meg hirens boot cd-ről futtas egy ccleanert és lehet megoldja problémát!!!!
  csináln nekd helyet hogy elinduljon a rendszer + letudsz vele szedn itelepített programokat ami sokat foglal hogy elinduljon a rendszer!!!!!!!!!!!!!!!4444
  De ha beteszel egy xp telepítőtt akkor tudni kéne formázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ha már az se látja a vinyót vagy halk kattanás hallatszik és nem tudja formázni akkor lehet hogy vinyód halott!!!!
  próbálkoz a leírtakkal és irj hogymilett az eredmény!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Első körben nézd meg a biosban, hogy minden eszközt jól lát-e. Megvan-e a merevlemez, optikai meghajtó, majd mennyi ramot lát.
  Utána érdemes egy live cd-t (ubuntu live cd) beszerezni, ingyenesen letölthető, majd arról indítani a rendszert (rendszerindítás cd-romól). Ha rendesen elindul, akkor valóban a merevlemezzel lehet gond. Azután lehet törölni a merevlemez tartalmát (ha semmi fontos infó nincs rajta), és lehet próbálkozni az újra telepítéssel. Ha a cd-ről sem indul el, akkor lehet hardveres gondod is, pl: memória. A live cd-n van memória tesztelő program, lehet, hogy azt sem ártana lefuttatni. Ha meg minden rendben megtörtént, akkor simán telepíteni kell újra az xp-t. Persze azért jó lenne tudni, hogy milyen hibaüzenet is ad neked.
  Mindenek előtt próbálkozhatsz csökkentett módban történő indítással is, onnan is sok mindent helyre lehet hozni (indítás során a boot képernyő "futásakor" sűrű f8 nyomkodása).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Laptopom van és nem tölti be ezt a programot meg semmi
  Még a telepitő cd-t se kiirja a hibát eltudom olvasni de nem irnak sehol semmit rolla azt irják h formázzam le de nem tudom mert semmit se tölt be! az xp cd-vel elkezdi tölteni de kijön a kék képernyő és ujra indul! Ha tudol segiteni megköszönöm! Bioszba felismer mindent!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A rendszer problémát talált, és a windows a számitógép károsodásának megelőzése érdekében leállt. Ha először látja ezt a képernyőt akkor inditsa ujra a számitógépet. ha ismét megjelenik kövesse az alábbi lépéseket ellenőrizze hogy van e elég hely a lemezen ha leállitási üzenetben valameik illseztő program azonositva van tiltsa le vagy keressen firssitést a gyártónál próbálja meg a video kártya cseréjét (Laptop tehát beépitett).
  Teckhnikai információ: ***STOP: 0x0000007E(0xC0000005,0x8087F211,0xF78D2530,0xF78D222C)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem lenne egyszerűbb ha csak az F8 nyomnád?
  Csökkentett mód!
  UBUNTU 10.4 live lemez be--boot a cd-ről.Csak próba.Nem számít,hogy van-e benne hdd vagy sem.
  Ha elindul és műxik akkor a hdd-d fogja meg a gépet.Ha nem megy tovább,vidd szervizbe.
  stopkódod>>>>OLVASD EL<<<<<<<<
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bolt ban vetted, vagy telefon társaság tol, mert a bút szektor védve van de kilehet cselezni a BIOS-ban átkel álittani a butot meg valami hdd beállítás már nem tudom találkoztam ilyen problémával azon se lehetett telepíteni semmit, mert kék halál újraindult
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Boltban!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nah szóval az biztos mostmár hogy a HDD fogja meg a gépet és van valami megoldás erre a problémára?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem irtak egy olyat hogy fejletteb operációs rendszerel le lehet formázni pl: Windows Vista ez igaz ? vagy egy próbát megér?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hát a fejlettebb oprendszer kizárva már csakazért mert ha az xp kék képernyőt dob akkor a többi is azt fog vagy csak megfagy és várj mint majom a banánra mert nem tudod mi van !!! a gép tölt mint állat de nem reagál seemmire!!!
  szóval nyugottan szedjél le egy hirens bootot és kiderül minde naz ubuntus megoldás is jó de közel nincs olyanhatékony!!!!
  próbáld meg vin 7el leformátzni deehanem megy akkor csá ved ki a vinyót és formázd le külső hdddt okban vagy másik notiban!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Márt miért lenne rosszabb az Ubuntu mint a hirens,boot!?
  Az Ubuntuval azonnal van net míg a másikkal csak nézel mint marci a moziban.Az Ubuntuban azonnal van hang,míg a másik csak köhög de nem szól.Ubuntuban azonnal a vidaó 1024x768-32b míg hirens640x480-16b.Akkor?
  Használtad már?.Hirensel nem látsz minden felhasználói fiókot, Ubuntuval akár menthetsz is abból,amihez emitt hozzá sem férsz.
  Akkor ne jelents ki ilyeneket,mert még el is hiszik....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért fogja meg a hdd a boot-ot mert megtelt szeméttel. Ha egy Linux live cd-ről indítod a rendszert, akkor ki tudod takarítani a temp mappákat. Az alábbi helyekről törölhetsz mindent.

  Ubuntu 11.10
  Ezt>> is olvasd el!

  Ezekből a mappákból takaríts ki mindent:

  c:\documents and settings\:felhasználó_neve:\local settings\temp
  c:\windows\temp
  c:\windows\softwaredistribution\download
  c:\windows\prefetch


  Törölheted a Windows frissítések eltávolításához szükséges mappákat is. A $hf_mig$ mappa kivételével törölhető az összes $-al kezdődő mappa.

  Ha még nem cseszted szét a Windowst akkor ez rendbe teszi. Ha a rendszerindítás közben a menüből kiválasztod a rendszerhiba utáni újraindítás tiltását, akkor fogod látni a kékhalál képernyőjét. Így már azt is kitalálhatjuk, hogy valójában mi is okozza az indulás közbeni rendszerhibát.


  Frodesz hozzászólásait óvatosan kezeld!
  Nem tudom mit tárolsz azon a hdd-n. De ha nincs róla mentésed, akkor előbb vagy utóbb szépen törölteti veled. Persze vissza lehet állítani, de jelenleg ez nem a te szinted. Ha meg rátelepítesz vagy rámásolsz valamit, akkor azzal végleg törlöd azokat a fájlokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd