Miért fagy le a gépem kb 2-3 percekre?

Miért fagy le a gépem kb 2-3 percekre?
2011-11-11T14:30:30+01:00
2011-11-11T14:44:21+01:00
2022-11-02T15:15:31+01:00
Pokca
Sziasztok!

Az lenne a bajom, hogy valamitől állandóan lefagy a gépem, kb. úgy 2-3 percekre. Ilyenkor semmire nem reagál, a böngészőm (Nem válaszol). Végül semmi (Nem válaszol) Csak az egeret tudom mozgatni, és néha a böngészőt le tenni kis méretbe. Crtl+Alt+Del-t is nyomogathatom, de nem adja be, csak egy idő elteltével, és amikor beadja, és rányomok, hogy mégse, akkor minden működik. Windows 7 Ultimate 32bites op. rendszer van a gépen. 1 hete raktam újra a gépemet, ezelőtt nem csinálta ezt. Általában először a böngésző fagy le, majd sorjába követik egymást. De úgy vettem észre, hogy amikor nincs megnyitva a böngészőm, akkor nem nagyon csinál ilyen fagyásokat, de ezt még nem figyeltem ki pontosan. Firefoxról át váltottam Operára, de ott is csinálja, szóval nem hiszem, hogy böngészőmmel lenne a gond. Esetleg valami tipp/ötlet? Ha valami nem tiszta kérdezzetek. Előre is köszi a válaszokat.(Egy laptopról van szó. Acer Aspire 5920)
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Virusvédelem?
  Vélelmezem, a fagyásaid azért vannak, mert valamilyen folyamat 100%-ra terheli a processzor kihasználtságát. Általában ez akkor következik be, ha sikerült valamilyen kórokozót összeszedned - amit persze a virusirtód már nem fog jelezni, mivel feltételezhetően már az is fertőzött.
  Javaslat: mentsd le a szükséges adataid, és telepítsd ujra a gépet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mikor nincs "fagyás" már akkor nyisd meg a feladatkezelőt, és mihelyst fagy, lépj át, figyeld meg, hogy mi zabálja fel a memóriát.
  Esetleg a naplókat meglesni, átbogarászni az automatikusan induló programokat...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd