IE 9-ben a Bing lecserélése Google-ra?

IE 9-ben a Bing lecserélése Google-ra?
2011-11-20T16:07:52+01:00
2011-11-21T09:17:16+01:00
2022-07-19T02:16:06+02:00
meesee
Üdv. mindenkinek!

Windows 7 és IE 9 telepítése után az explorerben nincs lehetőség a Bing keresőről más keresőre váltani (pl.Google). Eddig lehetett! Miként tudnám elérni ezt? A szokásos módon nem működik (Cimsor nyil>Hozzáadás, stb). Válaszokat előre is köszönöm!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Köszönöm szépen!
  Ámbár nem értem, hogy ezt egy átlagos user miért nem tudja magától beállítani, Eddig gond nélkül ment.
  Mos a segítségeddel felkerült ugyan a Google a címsorba, de korántsem úgy nyílik meg ahogy eddig megszoktam, lehetséges, hogy csak a magyar találatokat keresi?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Be tudja.
  Bővítmények ( jobb felső sarok, fogaskerék) - keresésszolgáltatók. Ott elvileg benne van a google, ha nincs akkor kell a linkem.
  Illetve létezik egy manuálisabb megoldás, rá kell keresni a googléban. Annak lényege, hogy kiskezeddel telepíted a modult, majd ugyanúgy a fenti módon vagy helyen beállítod alapértelmezettnek. De ez asszem csak valami herélt cuccokban van így, alapértelmezésben a google benne van.

  Nem tudom mire gondolsz, hogy mi nem jelenik megy úgy ahogy szoktad - a googlénak egyforma a felülete mindenhol, a keresési beállításokat meg a google beállításában magad is módosíthatod, ahogy neked tetszik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hááát mit is mondjak erre?!

  1). az IE 9 a Microsoft hivatalos oldaláról töltöttem le, ergo nem herélt cucc.
  2). a fogaskerekes megoldáson kívül még vagy 3 féle módon is megpróbáltam - saját korom végett - ráncos kis kezemmel, pl:
  Címsor nyíl megnyit => Hozzáadás=>Internet Explorer Galéria mit ad Isten nincsen google!
  Vagy: Eszközök=>Internet beállítások=>A keresés alapértelmezésének módosítása és jééé nincs választási lehetőség csak a Bing!
  És van még pár módszer, de hidd el kérlek egyik sem működött!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor marad amit linkeltem - ez teljesen jól működik, ha a találatok nem stimmelnek, vagy nem megfelelően szelektál, azt a google oldalán lehet a beállítások alatt orvosolni. A google dolgait csak ott lehet befolyásolni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ok! És mégegyszer köszönöm a segítséged!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd