Az atikmpag.sys nevű fájl kék halált okoz!

Az atikmpag.sys nevű fájl kék halált okoz!
2011-11-22T18:42:28+01:00
2011-11-23T12:53:55+01:00
2022-11-02T17:05:26+01:00
D4ni3l
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy windows 7-es op. rendszer alatt, eddig simán működő ATI Radeon HD 5400 típusú video kártya egyik indításról a másikra rendszer töltésnél kék halált dob és az atikmpag.sys nevü fájl zavarja... ha eltávolítom a drivert ezzel törölve az adott fájlt a rendszer feláll, de amint próbálok bármilyen illesztőprogramot régebbit vagy újjabbat telepíteni, ugyanúgy beadja ezt a hibát. Próbáltam újra tenni a rendszert, videó kártya illesztő programjának telepítése után ismét kidobja a kék halált. Illesztőprogram nélkül meg eléggé haszna vehetetlen a videó kártya.

Ha esetleg valaki tud valami megoldást a problémára, vagy meg tudja mondani mi lehet a gond azt megköszönném.
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Melegedés, táp, memóriagond és a driver (vga + chipset) egyaránt ami szóba jöhet. Ha teheted töltsd le a gyártótól az ajánlott drivert, ha innen való akkor válts az amd oldalon lévő aktuális új driverre (esetleg lépj vissza egy verziót).
    Vannak akik ragaszkodnak hozzá hogy náluk bizonyos win frissitések okozták a jelenséget, ennek eltávolítása után megszünt a probléma, szóval elég öszetett hibáról van szó, szépen bele lehet merülni.
    Integrált kártyáról van szó? Bios beállitásokba is bele lehet merülni, azt dönti el merre indulj hogy melyik volt az a pont mikor még jól müködött, utána mit változtattál a rendszeren.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd