Firefox törölt előzmények mentése
2011-12-14T17:40:30+01:00
2011-12-15T17:47:29+01:00
2022-07-28T22:30:25+02:00
ToMy89
Sziasztok az én problémám az hogy van egy illető aki ha nem vagyok othon akkor gépezik, böngészik a firefoxban és nem tudom de sejtem hogy kitörli az előzményeket amiket nézett persze ami olyan azt nem törli ki. Na hát most nekem vagy az kellene hogy vissza tudjam nézni amiket kitörölt vagy egy olyan program amit feltelepítek ő nem veszi észre hogy fent van de menti az oldalakat amiket nézett még ha ő ki is törli az előzményekből vagy erre akármi lehetőség mi lenne!? előre is köszönöm!!!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Ha találsz is rá programot az sem lesz jó. Ezek mind a fox előzményeket nyerik vissza és mutatják meg. Így azokból ha törölsz, akkor ezek a programok sem fogják látni őket.

  Illetve ez ugye elég kényes kérdés. Mert ugye itt felmerülnek olyan dolgok mint a személyiségi jogok és személyes adatok védelme. Így ha az illető pont ezek védelmében töröl bele az előzményekbe, úgy te pont a vonatkozó jogszabályokat sérted meg. Ebben az esetben pedig a kérdésed nem erre a fórumra való.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Firefox a "places.sqlite" fájlban tárolja az előzményeket. Tehát, ha valami kis egyszerű, háttérben futó programmal erről a fájlról csinálsz bizonyos időközönként másolatokat, akkor megmarad minden neked. Utána sqlite böngészővel meg tudod nyitni, és turkálni benne, vagy visszamásolni a FireFox mappájába, és utána az evvel fog dolgozni. Lényeg, hogy a progi ne látszon, tehát legyen ledobva tálcaikonként (és elrejtve), vagy háttérben fusson nyitott ablak nélkül.

  A-Ty írta, hogy személyiségi jogi problémák felmerülhetnek, de gondolom csak pl. öcséd néz a gépeden olyan oldalakat, amiket nem kéne, tehát otthon evvel nem igazán kell foglalkozni. Munkahelyen, iskolába ne csináld.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hu hát köszönöm ezzel már tudnék valamit kezdeni már csak annyi kérdésem lenne hogy hol találom meg ezt a fájlt win7 van a gépen sajna nem vagyok egy nagy hacker!? A személyiségi jogok miatt nem kell félnem ugyanis itthoni gép és rokoni a kapcsolat de azért köszönöm a figyelmeztetést! Úgylátom azért elég bonyolúlt téma ez valószínűleg fogok kerseni egy informatikust ezzel a problémámmal hogy ha nem tudom megoldani.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Úgylátom azért elég bonyolúlt téma ez


  Abszolute de nem.
  User-->Pasword minden fiókra, oszt nem kell senkinek a magánéletével foglalkozni, ha már egy gépet többen használtok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • [....]
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van pár firewall ami beállítása jelszóval védve van.
  És az is menti a webes előzményeket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd