Youttube java probléma Nokia E75

Youttube java probléma Nokia E75
2012-01-06T18:35:41+01:00
2012-01-23T20:23:02+01:00
2022-07-29T03:45:23+02:00
xExile
Hello.

Az lenne a problémám, hogy a Nokia E75 tipusú készülékemen web böngészőben a youtube-on nem indulnak el a videók.
Próbáltam már más böngészővel is. pl:opera, UC browser.(wifin)
Mutasd a teljes hozzászólást!
Üdv!!

Jól irtad..web böngészőben van youtube...na ott nicsnen youtube mert a nokiába beépített videó lejátszót szeretné elindítani gondolom én a real playert vagy ami rajta van...bekel állítani a real playerben hogy wifiről "streamingeljen" bocsi a parasztos írásért :D vagy szedj le egy youtube alkalmazást a telódra...az a alkalmazásban akarja elindítani nem a külső lejátszóval...rem. tudtam segíteni!!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Szia. bocsi a késői válaszért..
  Real Player van igen a Nokiámon, esetleg abban tudnál segíteni hogy hol tudom beállítani a Real-on belül hogy miről csatlakozzon? ( wifi )
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • énis sry a késői válaszért :D:D: Szóval nekem nem E75 öm van de sztem hasonló :D a real player felépítése...hát ugye lépj be a real playerbe és ott a beállítások ->streaming ->hálózat és ott kell sztem egy olyannak lennie a legördülő listában az adott wifihez csatlakozott névnek :D Vagyha ez sem jön be akkor a yotube alkalmazást letöltöd a telódra...onann fog menni !!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi megoldottam, a beállítások csatlakozásban mindig azt a wifi kapcsolatot kell 1-es prioritásra tenni amelyiket használni akarom a netezéshez, és így a youtube alkalmazásnál és megy, igaz kicsit szaggat a video.. arra valami megoldás?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd