Windows XP telepítése közben kékhalál
2012-01-08T18:47:12+01:00
2012-01-10T12:11:06+01:00
2022-06-29T15:21:25+02:00
viperasan
Sziasztok!nekem egy olyan problémám lenne hogy angliában vettem egy asus notebook-ot amin win xp van alapból!
én szerettem volna újratelepíteni mert magyar windows xp-t akarok rá tenni!a telepítőm szerintem jó mert rengetegszer használtam már!ahogy elkezdi telepíteni kiírta hogy a te windows xp-d régebbi példányt tartalmaz mint a gépen lévő!valahogy továbbmentem és amikor elkezdi a telepítést és alul egy sávban látni hogy ellenőriz dolgokat,illesztőprogramok....a legelső lépéseknél akkor egyszercsak megáll és kékhalál...
A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
Ha először látja ezt a hibaképernyút, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:

Végezzen vírusellenőrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez vezérlőket, ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van e konfigurálva, és lezárva. Futtassa a CHKDSK /F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa újra a számítógépet.
és akárhányszor próbáltam ezt dobja ki!!
ezzel mit lehet csinálni??hogy tudom feltelepíteni a rendszert?nemvagyok egy computer zseni és nemtalálok megoldást!
most elkell mennem de késöbb visszaolvasom a válaszokat!
előre is köszönöm!


Ez a hozzászólás és a rá adott válaszok a moderátor által lett átmozgatva a(z) "Gyors segítség, laptopra OR telepítés" témából.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Az alaplap és a többi hardverelem gyártójának a honlapjáról töltsd le a legfrissebb drivereket. A cd-t meg hagy pihenni. Azon már csak elavult régi drivert találsz.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd