Canon mp 250es nyomtató utántöltő szett problema
2012-01-11T14:09:41+01:00
2012-01-11T15:18:39+01:00
2022-07-29T02:10:53+02:00
sasfeszek
Sziasztok.Az a problémám,hogy utántöltő szettet használtam(fekete feher).A tinta szintjelző viszont továbbra is azt jelzi hogy a patron üres.
Most csinaltam eloszor es nem tudom hogy mit csinaljak hogy mukodjon.
Elore is koszonom a segitsegeteket.
Mutasd a teljes hozzászólást!
A patron feltöltése után a nyomtató továbbra is azt fogja jelezni, hogy alacsony a patron tintaszintje, de ezzel ne törődjünk, nyomtassunk vele tovább. A CANON PG-510-es patron esetében nincs lehetőség a tintaszint kijelzés alaphelyzetbe állítására, viszont a legtöbb CANON nyomtatónál lehetőség van annak kikapcsolására. (Ez a legtöbb nyomtató típusnál úgy történik, hogy amikor a nyomtató a "patron kiürült" hibajelzést írja ki, akkor a (v) (körben háromszög) gombot 10 másodpercnél tovább nyomva kell tartani.)Így.
Az oldal, ahol találtam:refillparadise.euceg.hu/canon-pg-510-patron-toltese.htm
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • A patron behelyezése után nem kérdezte, hogy cseréltél-e patront, mert ha ezt figyelmen kívül hagyod, akkor nem állítja a szintjelzőt "alap"-ra.
  Vagy:
  (Ezt a nyomtatót nem ismerem...nincs a patron mellet egy chip?
  Ha véletlenül van, akkor az utántöltés önmagában nem oldja meg a problémádat!)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A patron feltöltése után a nyomtató továbbra is azt fogja jelezni, hogy alacsony a patron tintaszintje, de ezzel ne törődjünk, nyomtassunk vele tovább. A CANON PG-510-es patron esetében nincs lehetőség a tintaszint kijelzés alaphelyzetbe állítására, viszont a legtöbb CANON nyomtatónál lehetőség van annak kikapcsolására. (Ez a legtöbb nyomtató típusnál úgy történik, hogy amikor a nyomtató a "patron kiürült" hibajelzést írja ki, akkor a (v) (körben háromszög) gombot 10 másodpercnél tovább nyomva kell tartani.)  Így.
  Az oldal, ahol találtam:refillparadise.euceg.hu/canon-pg-510-patron-toltese.htm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Koszi a linket ,nagyon szepen le van irva minden,kozben en megtalaltam a fo problamat ,hogy miert nem nyomtat(a papir bevezeto nyilashoz be volt esve egy ceruza).
  A nyomtatas most mukodik, a tinta szintje tovabra is azt mutatja hogy ures de nem szamit a lenyeg az hogy mukodik.
  Koszonom a megoldast.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd