Bluetooth illesztőprogram frissítés?
2012-01-17T23:28:57+01:00
2012-01-18T11:55:42+01:00
2022-07-29T03:00:23+02:00
anipingvin
Kedves Fórumozók!Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a minap megpróbáltam telefonon keresztül képet küldeni a laptopomra, sikertelenül. Mindent ellenőriztem, korábban már sikerült képeket átküldenem, a bluetooth bekapcsolva, a rendszer jelzi, hogy él a kapcsolat, ugyanez a telefon részéről, azonban egyszer elárulta magát a windows, hogy illesztőprogram frissítésre lenne szüksége. Találtam egy honlapot, ahol vannak elérhető frissítések, de nem vagyok biztos a dolgokban, esetleg át tudnátok számomra tekinteni,hogy melyiket lenne a legbölcsebb letöltenem és azzal frissítenem? Előre is köszönöm a segítséget, puszi mindenkinek! (cím: http://www.windows7download.com/free-win7-bluetooth-driver/)
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • ha Win7-et van akkor ott a bluetooth menüben alapböl van frissitési pont és a rendszer leszedni neked...ha meg nem csinál semmit akkor van egy másik megoldás...hogy veszel 1 külsö blúútutot mivel a nénémnek is ez volt..és a win 7 et ezt csinálják h ha kidojba a frissitést h elférne neki utána rendszerint nem akar müködni de kérdés h mért?...mondom probáld meg h a rendszer leszedje vagy ha van a gépedhez driver CD azon keress valamit...de mi nem tudtuk lefrissiteni a dolgot..hiába szedtünk le bármit nem fogadta el...azaz nem ment utána se...!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • bocs a helyesírásért... :D :D :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem honlapról kell esetleg frissíteni,hanem a gyártó oldaláról!
  A telefont ellenőrizted másik telefon BT-jével?
  A laptopot ellenőrizted másik telefon BT-jével?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nézd meg a laptop gyártójának a honlapját. Ha ott van a BT-hez frissebb driver, akkor azt letöltheted és telepítheted. De ha már egyszer működött, akkor biztosan nem ez lesz a gond. Ugyan is ez nem úgy van, hogy a drivernek van egy szavatossági ideje és csak azalatt az idő alatt működik. Vagy működik, vagy nem. De ha működik, akkor működni fog permanensen, ha nem működik, akkor meg az elejétől fogva nem működik.

  A Windows csak a saját BT támogatását akarta frissíteni. EZ vagy szolgáltatás, vagy biztonsági frissítés. Szóval nem árulta el magát semmivel.

  Azt is csináld végig amit Guszti javasolt. Kontrollpróba másik laptopon ezzel a telefonnal és másik telefonnal ezen a laptopon.

  Ja. És ne felejtsd el ellenőrizni, hogy a BT rádió be van-e kapcsolva a laptopodon. Erre vagy van külön gomb, vagy "Fn+F*valami" gombokkal lehet bekapcsolni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd