Tcp Mib hiba

Tcp Mib hiba
2012-01-26T18:41:52+01:00
2012-01-26T21:04:19+01:00
2022-07-29T04:05:27+02:00
tarpi
Sziasztok!
Szeretnék win7 x64-re telepíteni egy hálózati nyomtatót, de amikor létrehoznám a TCP/IP portot akkor a következő hibaüzenetet kapom:
Hiba a Tcp Mib könyvtár betöltése közben. 32-es windowszal ment. Találkozott valaki hasonlóval?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Szerintem Kérdezd meg a Ricoh Hungary-t, segíteni fognak.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Találkozott valaki hasonlóval?


  Igen, ha 32bit-s drivert próbálsz 64bit-s rendszerre rakni.
  Keress hozzá 64bit-s drivert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Letöltöttem, de még a driverek megadása előtt létre akarok hozni egy TCP/IP portot (nyomtató hozzáadása/helyi nyomtató/port létrehozása/tcp/ip port) - és jön a hibaüzenet. Tehát még a driverok betöltése sehol sincs.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azután kell konfigurálnod,miután felraktad.Amikor el kezded telepíteni, megkérdezi,hogy hálózatos vagy csak sima géphasználat lesz a nyomtatónak.
  Ha feltelepül nyithatsz portot neki.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a driverek megadása előtt létre akarok hozni egy TCP/IP portot (nyomtató hozzáadása/helyi nyomtató/port létrehozása/tcp/ip port)


  Erre nincs szükség.
  Nem írtad, önálló hálózati nyomtató, printszerverhez vagy másik géphez kapcsolódó helyi nyomtóról van szó. A pontos típusa sem ártana.
  Önálló nyomtató esetén telepítsd a saját telepítővel, az majd létrehozza a szükséges printer portot is.
  Ha másik géphez vagy printszerverhez kapcsolódó USB nyomtató, kapcsolódj a nyomtatóhoz, vagy eltérő oprendszerek esetén telepítsd a nyomtatót a Nyomtató hozzáadásával, add be a drivert és add meg a nyomtató elérési útját (a másik gépen természetesen meg kell osztani).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez egy Ricoh Aficio MP C2051 nagy multifunkciós nyomtató. Feltettem hozzá a drivereket, lpt1- esre telepítve. Amúgy hálózaton van. Amit adtak hozzá, azon tényleg nincs 64-es driver, ezért letöltöttem a gyártó oldaláról, de az ténylegesen csak driver, nem telepíthető automatikusan. Min1 fent van, de hálózati portot így sem tudok hozzáadni. Idáig mindig így telepítettem hálózati nyomtatót, de amióta feltettem a laptomora a 64-es wint nem megy, pedig már 2x újratelepítettem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem Kérdezd meg a Ricoh Hungary-t, segíteni fognak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd