Virtuális szerver, port nyitás.
2012-03-05T03:56:20+01:00
2012-03-05T05:59:27+01:00
2022-07-29T08:31:22+02:00
Riky35800
Tehát, mint tudjuk sok olyan ember van , aki inkább saját játékszervereket futtat.
Mivel erre is van lehetőség, én is ezzel élek.
De eddig, csak a Hamachi program segítségével tudtam megcsinálni.Az internetem Wifiröl jön, és majd a Router elosztja. Nem tudom meiket kell beállítani, de minden esetre a Routerbe már kioldoztram 1 2 portot, de ugy se jók a szerverek.Lenne valakinek esetleg valami ötlet ?
Haverjaim (Mind TP-linkes routerrel vannak, és mind meg tudták csinálni, akiknek nincs olyan nem tudták)
Mutasd a teljes hozzászólást!
Nem tudom meiket kell beállítani, de minden esetre a Routerbe már kioldoztram 1 2 portot, de ugy se jók a szerverek.Lenne valakinek esetleg valami ötlet ?


Több ötlet is van.

Egyrészt amíg nem tudod, hogy melyik portot (bizony, van ott egy ly középen!) kell beállítanod, addig ne foglalkozz vele. Felesleges.

Aztán ha már kiderítetted, hogy az a bizonyos játékszerver melyik portokon figyel, akkor könnyű lesz a dolgod: azokat kell beálljtanod portforwardra a routeren.

Harmadrészt pedig ne véletlenszerűen nyitogass portokat, met jó esetben azzal semmire sem mésze, rossz esetben csak lehetőséget biztosítasz hackereknek a géped feltörésére (mondjuk így szakértelem alapján ettől MÁR nagy eséllyel nem kell félned...)

Negyedrészt pedig ha mindez megvan, akkor ne új topikot nyitni gyere ide vissza, hanem használd a keresőt. Millió topik szól ilyen vagy hasonló problémáról.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd