Win7 Asus laptopon
2012-03-05T10:14:36+01:00
2012-03-06T10:57:43+01:00
2022-07-19T05:45:04+02:00
jzakarias
Sziasztok!
Van egy Asus laptopom, és feltettem rá egy Windows 7-et, nagyjából minden rendben is működik. Viszont a rendszer nem ismeri fel, hogy Asus laptopom fut, így egy-két driver nem is akar felmenni, kidobja azt az üzenetet, h "This program can only be executed on an Asus computer.". Mit lehet ezzel tenni? Van rá valami mód, hogy beállítsam, hogy Asus a gyártó? Köszi!
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Mert HP varez oprendszerről koppintott w7 lett felrakva.
  Sima Home felmegy és tudja kezelni is, a laptopot.
  Az eszközt amit fel akarsz telepíteni,nem asus géphez készítették,nincs támogatási listában.
  Egyszerűbb lenne,ha felmennél gyártó oldalára,onnan szednél drv-ket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem eddig ugyanez a rendszer (Ultimate x64) ugyanezen a laptopon futott, és minden rendben volt. Amúgy a program, ami hibát dob, az az Asus Power4Gear Utility, amit kifejezetten Asus laptopokhoz csináltak. Emlékszem, hogy régen Windows Loader-rel (DAZ) be lehetett állítani a gyártót is, de most nem akarja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ugyanez a rendszer eleve már nem lehet igaz, mivel most másik loader-el próbáltad aktiválni a windowst. És mivel ebben nem tudtad beállítani az asus-t, ezért indításnál más gyártó hardvereit emulálja ami miatt nem megy a programod.
  De mivel ez nem az a fórum, vagy próbálkozz eredeti windows-al vagy keresgélj a Loader oldalán. Van új Daz Loader. Téma részemről lezárva.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyszerűbb, ha letöltöd azokat a drivereket amik kellenek. Ha nincs win7-re való drivered, akkor tölsd le az xp-hez tartozó drivereket és a telepítés előtt menj rájuk jobb egérrel-> tulajdonságok-> kompatibilitás majd választ ki a windows xp sp3-at, nekem így sikerült feltenni egy audio drivert egy ismerősömnek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd