Video importálás nem jól jelenik meg
2012-07-05T14:38:00+02:00
2012-07-05T17:48:53+02:00
2022-07-29T20:20:23+02:00
fiesta14
Hali!Szeretném a kamerával felvett nyaralást rögziteni , csatlakoztatom a kamerát a win7 azonnal dobja az ablakot "video importálása" ami egyől kezeli is a kamerát .(teker előre hátra, leállit indit szoval mindent) viszont a problémám hogy annak az ablaknak amin a épp aktuális kép van csak a széle látszik és sem az ablakot nem tudom nagyitani sem a kamera képét nem tudom arrébb huzni . itt egy kép:kép
hogy tudnám ezt rendes helyére tenni?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Én meg nem értem, hogy mifenének a Windowsba mindenféle fapados és helytelenül működő alkalmazás (MovieMaker - csak WMV-be konvertál; DVD maker -- elbaltázza a képarányt; lemezpörkölő -- semmit nem lehet beállítani benne; MSPaint -- kábé semmire sem jó...). Az ember úgyis valami ingyenes cuccot használ, ami ezerszer jobb ezeknél. Minek erőlködik a MS?

Ez csak költői kérdés volt.
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Tegyél fel egy normális videoszerkesztőt (Ulead videostudio, Pinnacle), ezek korrektül kezelnek bármilyen videoformátumot.
    Szerkeszteni, vágni, DVD-t írni is lehet velük.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Én meg nem értem, hogy mifenének a Windowsba mindenféle fapados és helytelenül működő alkalmazás (MovieMaker - csak WMV-be konvertál; DVD maker -- elbaltázza a képarányt; lemezpörkölő -- semmit nem lehet beállítani benne; MSPaint -- kábé semmire sem jó...). Az ember úgyis valami ingyenes cuccot használ, ami ezerszer jobb ezeknél. Minek erőlködik a MS?

    Ez csak költői kérdés volt.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd