Nem települ a win7
2012-08-09T11:19:49+02:00
2012-08-09T14:15:42+02:00
2022-07-18T23:25:59+02:00
streetfighter22
Sziasztok!

Adott a Windows 7 telepitő lemez.Le akartam teszteli virtualboxban hogy működik-e de ezt dobta ki(nem talált illesztőprogramokat).Kipróbáltam az eredeti gépen is,ott is ugyan ez volt.Le akartam szedni a microsoft oldalárol az rc verziót de nem tudtam mert valószinüleg már letörölték.

A válaszokat előre is köszi!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Lassan írva: sérült az általa letöltött képfájl.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Szia!
  Akkor most te igazából csak Windows 7 et akarsz telepíteni egy gépre? És ahoz kéne valami CD+DVD vagy csak ezt oldjuk meg. Mer ha csak annyi kell hogy egy gépre windows7 et varázsoljunk akkor az pofon egyszerű mer elég egy pendrájv (min 4gb) és egy program. Feltolod a telepítőt a pendrájvra, bevágod a gépbe és felteszi. Egyébként szerintem a DVD megsérült. Ezért írja ki.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • de ha sérültek a fájlok és átrakom pendirvera akkor működne?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hóóógyne működnének. Hibásan.
  Pendrivéről meg nem olyan egyszerű telepíteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem bonyolultabb, mint dvdről (feltéve ha azt a 2 kattintást, amivel az illetékes progi boot usbt csinál, illetve az a plusz 2 kattintás a biosban h penről bootoljon bonyolult dolognak nevezhető)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lassan írva: sérült az általa letöltött képfájl.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha az eredeti dvd-d "romlott el", akkor az ciki, nemtudom h valahol kicserélik-e (ezért jó a biztonsági másolat az eredeti dvd telepítőről)
  vagy
  beszerzel
  egy fekete verziót, amit (saját felelősségedre) írhatsz dvdre/pendrivera
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • írhatod lassan, ha én gyorsan olvasom.. de amúgy aranka utolsó sorára reagáltam, nem pedig a nyitó hsz-ra =)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Soha nem volt eredeti lemeze. És egy hibásan letöltött képfájl összeállításnál tökmindegy, hogy pendrájvra írja, lemezre pörköli, vagy az egér hátára tetováltatja. Biztosabb lerántani egy msdna verziót a netről, mint betölteni pen~ról a helyes fájlokat, azután napok, hetek vagy hónapok múlva újra szopni vmi másik rejtélyes rendszerfájl hibával.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt a hibaüzenetet akkor kapod, ha egy éppen futó rendszerből indítod a telepítőt. A VBoxban és a fizikai vason is ez történt. Tehát VBoxban létrehozol egy virtuális gépet a tesztelendő Hetes számára és a lemezről indítod a telepítést. Vagy a fizikai gépen a rendszerindítás közben az alaplap BOOT menüjéből kiválasztod a cd-dvd meghajtót amiben a telepítőlemez található.

  A hibaüzenetet azért kapod, mert a futó rendszer cd-dvd meghajtóját használja a telepítő. De amikor a gép szükségszerűen újraindul a tényleges telepítéshez ezt a meghajtót már nem tölti be a telepítő, mert az már elérhetetlen a számára.

  kimista:
  Utoljára grafikus BIOS-t a 386/486 idők határán láttam. Az egy Compaq kombigép volt. A BIOS-ának a kezelőfelülete egy 3.1-es Windowsra emlékeztetett és kezelte az egeret. Illetve az UEFI-ben lehet még kattintgatni egérrel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha a CD-DVD sérült akkor az veszett már. De bármely torrent oldalról le tudsz szedni egy Windows7 képfájt. És azt nehezebb kiírni dvd re mint sem hogy fogsz egy pendrájvot 1 gombnyomással megformázod, letöltesz egy progit amivel feltolod rá a képfájt. Amikor újra indítod boot menuben a HDD között kell lennie a pendrájvnak és onnan fogod bebootolni a gépedet. És onnantól felteszi a win7 et. Ami a CD-DVD n van és sérült akkor azzal nem lehet mit csinálni. Ezért kérdeztem hogy WIN7 et akarsz telepíteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd