[Microsoft] A Microsoft Hardware és a Razer összefogásában, a játékosok szolgálatában született meg a Microsoft Habu Laser Gaming MouseTM. Ez a Razer technológiával hajtott Microsoft egér, csupa olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek az elérhető legjobb teljesítményt és sebességet biztosítják játék közben. Legyen szó a klikkelési sebesség fokozásáról egy FPS-ben, vagy a parancsok kiadásához szükséges gyors mozgásokról egy RTS játékban, a Microsoft Habu Laser Gaming Mouse minden játékból a maximumot hozza ki. Kivételes precizitásával és rövid válaszidejével minden kihívásnak megfelel, így a legjobb választás minden PC játékos számára.

Az akár 2000 DPI felbontás kivételes érzékenységet tesz lehetővé. Az oldalsó, felcserélhető gomb panelek többféle megoldást kínálnak a különböző kézméret és a kényelem szempontjából. A 7 egyénileg programozható gomb tökéletes ergonómiát biztosít, miközben az egér saját memóriáján tárolt akár 5 profil, több felhasználó esetén is biztosítja az egyéni beállítások kényelmét.

A vékony, hajlékony kábel a vezetékes egerek "gyorsaságát" ötvözi a vezeték nélküli egerek szabadságával. Jobbkezes kialakítása, csúszás-biztos fogása, és a gumi bevonatú gombok mind a maximális játékélményt biztosítják. A Microsoft Habu Laser Gaming MouseTM egér PC-d nélkülözhetetlen kiegészítője!

A Microsoft Habu Laser Gaming MouseTM ajánlott fogyasztói ára 16.990 Ft.