Az EA csütörtökön a YouTube-on keresztül egy új videót tett közzé hamarosan megjelenő sikervárományos játékáról, a Cyris 3-ról. A majd' húszperces felvétel gyakorlatilag magából a játékból készült, azaz vágás nélkül mutatja be azt az élményt, amit a játék nyújt majd az azt megvásárló felhasználók számára.

Az egyjátékos üzemmódban készült felvételen hangsúlyos szerephez jut többek között a Crysis 3 új fegyvere, az íj is, bár azért a videó nagy részében az ellenfelek leszedése a megszokott lő- ill. robbanófegyverekkel történik. Ezen kívül a videó bizonyos pontokon lehetőséget ad a néző számára, hogy válasszon bizonyos opciók között az idegenek irtásának módjára vonatkozóan, amit követően ennek megfelelően folytatódik a játék menetének ábrázolása a felvételen.

Mindent összevetve a játék vélhetően elsősorban azoknak tetszik majd, akiknek a Crysis előző, kettes kiadása is bejött - az eredeti sorozatindítóban megszokott szabad barangolás és a komplett épületek elpusztításának lehetősége azonban teljesen hiányozni látszik belőle.

A Crysis 3 a jelenlegi ütemtervek szerint 2013 februárjában válik majd megvásárolhatóvá a boltokban.