[ASUS] Az utazók gyors és kényelmes internetkapcsolatának biztosításához tervezett USB-s ASUS WL-330NUL a mostanáig készült legkisebb útválasztóba építi be az összes funkciót. Kifejezetten azoknak az online kapcsolattartáshoz ultrabookokat, okostelefonokat vagy táblagépeket használó vásárlóknak fejlesztették, akik gyakran utaznak. A WL-330NUL-lal gyorsan és biztonságosan elvégezhetők a hálózati beállítások, emellett a kapcsolat megosztható a többi felhasználóval. Többféle operációs rendszeren (pl. Windows 8, Mac OS, iOS) is működik.

A WL-330NUL úgy készült, hogy teljeskörű útválasztási funkciókat nyújtson, miniatűr méretben. Többféle módban is tud működni, útválasztóként, Ethernet-csatolóként, Wi-Fi hotspotként és hozzáférési pontként. Rugalmassága és kényelmes használata megkönnyíti az internetelérést sokféle eszközön, akár kizárólag vezetékes, akár vezeték nélküli a rendelkezésre álló kapcsolat. A WL-330NUL mindössze 6,5 cm hosszú és csak 25 g, így akárhová magával viheti a tulajdonosa, mert ugyanolyan könnyen kezelhető, mint egy USB kulcs.

ASUS WL-330NULASUS WL-330NUL

Útválasztási szolgáltatásaival a WL-330NUL lehetőséget ad egy kapcsolat megosztására több gépen anélkül, hogy fizetni kellene az újabb fiókokért vagy új hozzáférési adatokat kellene igényelni. Ha valaki gyakran utazik és notesz- vagy táblagépeken, okostelefonokon, vagy akár asztali gépeken is dolgozik egyszerre, a kényelmes megosztási lehetőség komoly megtakarítást jelenthet, emellett az eszköz biztosíthatja a jó minőségű kapcsolódást, amely nem romlik az új eszközök hálózatra csatlakozásával.

A WL-330NUL kényelmesen kapcsolható az ultrabookokhoz USB-n. Mivel ezekből a gépekből gyakran hiányzik a vezetékes hálózati csatlakozó, a WL-330NUL RJ-45-ös Ethernet portja gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb vezetékes kapcsolódást tesz lehetővé. Csak annyit kell tenni, hogy a felhasználó egy USB-kábellel összeköti az Ultrabook™-kal, ezután a WL-330NUL csatlakoztatható egy vezetékes internetes forráshoz, például egy modemhez, vagy közvetlenül a fali hálózati csatlakozóhoz egy Ethernet-kábellel.

A WL-330NUL támogatja a biztonságos hálózatok létrehozását, a titkosság megőrzését, és az adatbiztonság betartatását még akkor is, ha a kapcsolat meg van osztva több eszköz között. A termék lényegében beállításmentesen működik, a hálózatfelügyelet és a "vendég"-hozzáférések beállítása mindössze egyetlen kattintás. A felhasználóbarát, webes felületet és a termékhez adott szoftvereket használva a vásárlók szinte azonnal felkapcsolódhatnak a világhálóra és kényelmesen hozzáférhetnek az adatokhoz, valamint megoszthatják a kapcsolatot.

A WL-330NUL többféle Windows-változattal is kompatibilis, beleértve a Windows 8-at is, emellett Mac OS és iOS platformon is használható. Ezzel igen sokféle eszközzel képes együttműködni, így széles vásárlóréteg számára jelenthet előnyt. A teljes funkcionalitáshoz minimális energia szükséges, az eszköz a hozzá adott tápadapterrel közvetlenül fali aljzatból is, vagy bármilyen USB-csatlakozóról működtethető. A még nagyobb kényelem érdekében a mobileszközökhöz szánt univerzális külső akkumulátortöltőkkel (power banks) is összepárosítható.

A termék világszerte elérhető lesz, először február elején Európában, valamint az ausztráliai és csendes-óceáni térségben. A magyarországi megjelenés áprilisra várható, 9990 Ft-os ajánlott kiskereskedelmi áron.