[ASUS] Négy új 3DMark-világrekordot ért el az ASUS GeForce® GTX Titan grafikus kártyával a cég saját ROG-túlhajtási szakértője, Andre Yang és Shamino – jelentette be ma az ASUS. Az ASUS GeForce® GTX Titan a jelenleg kapható legerősebb egy GPU-s grafikus kártya.

Ezt az "alap" (Entry) kategóriában most elért 36658, a "teljesítmény" (Performance) kategóriában elért 37263 és az "extrém" (Extreme) kategóriában elért 22076 pontos 3DMark11-eredmények is igazolják. Szintén világrekord, 21818 pontos eredmény született a 3DMark Fire Strike, a Futuremark® legfrissebb, legnagyobb terhelést jelentő teljesítménytesztje alkalmazásával.

Andre Yang, a ROG túlhajtási szakértője az új 3DMark11-rekordokat folyékony nitrogénnel hűtött, négykártyás NVIDIA® SLI™-konfigurációba kötött ASUS GeForce® GTX Titan kártyákkal érte el, egy ROG Rampage IV Extreme alaplappal és egy Intel® Core™ i7-3970X processzorral. A 3DMark Fire Strike világrekordot Andre Yang és ROG-csapattársa, Shamino érte el két NVIDIA® SLI™-konfigurációba kötött ASUS GeForce® GTX Titan kártyával. A sikerhez ismét csak egy ROG Rampage IV Extreme alaplapot és egy Intel® Core i7-3970X processzort használtak.

ASUS GeForce GTX TitanASUS GeForce GTX Titan

Az ASUS GeForce® GTX Titan kétkártyás méretű, egy teljes funkcionalitású NVIDIA® Kepler GPU-val – azzal a GPU-val, amelyet korábban kizárólag a szuperszámítógépes alkalmazásokhoz tartogattak. A kártya 2688 CUDA-magot és egy 384 bites memóriaillesztőt használ a 6 gigabájtnyi, 6000 megahertz sebességű GDDR5 videomemóriához. Az ASUS GeForce® GTX Titan DirectX® 11.1-kompatibilis, és könnyedén megbirkózik a legújabb PC-s játékokkal 2560 x 1600 képpontos és még magasabb felbontásokban is.

Az ASUS GeForce® GTX Titan jelenleg 321 900 Ft ajánlott végfelhasználói áron kapható hazánkban.