[Telenor] Április 19-től előrendelhető a Telenornál a Samsung csúcskészülékének negyedik generációja, a Galaxy S 4. A már megszokott kifinomult dizájn most még erősebb hardverrel párosul, és még jobban reagál a felhasználó minden pillantására, legyen szó akár böngészésről, videólejátszásról vagy dokumentumkezelésről.

A dél-koreai gyártó legújabb zászlóshajója az érintés nélküli okostelefonok generációjának előfutára. A Galaxy S 4 okostelefonon a felhasználók szemmozgásukkal irányíthatják a képernyőn megjelenő tartalmat, lapozhatják a weboldalakat és leállíthatják a videólejátszást. A Full HD felbontású, 5 hüvelykes kijelző a gesztusokat is érzékeli: a képernyő előtt végzett kézmozdulatokkal, a készülék megérintése nélkül léphetünk például a lejátszási listába vagy egy intéssel akár hívást is fogadhatunk.

Az elő- és hátlapi kamerával egyaránt ellátott telefon eddig ismeretlen képélménnyel ajándékozza meg a fotózás és videózás szerelmeseit. Az új, innovatív Drama Shot funkció révén a csúcsmobil mindössze egy másodperc alatt több mint 100 felvétel rögzítésére képes, és az elkészült fotókat egy képben ötvözi. A két kamerával fotó és videó egyszerre készíthető, ráadásul a készülékkel az álló- és mozgóképek is ötvözhetők.

Az extra funkciók gördülékeny működéséről a Samsung saját gyártású, négymagos Exynos 5 processzora és kiemelkedően magas akkumulátor kapacitás gondoskodik. Az NFC-képes készülék nemcsak a pénztárca helyettesítésére, hanem a biometrikus megoldásoknak köszönhetően az egészségügyi adatok nyomon követésére is alkalmas.

A Samsung Galaxy S 4 fekete és fehér színben április 19-től 20 százalék kedvezménnyel előrendelhető a Telenor Netshopjában meghatározott tarifacsomagokkal, kétéves tarifamegtartás mellett. A készülék várhatóan a jövő hét végétől kerül a Telenor üzletek polcaira.