A Samsung hétfőn bemutatta Galaxy Tab3-as táblagépsorozatát, amely egy 8, illetve egy 10.1 taggal érkezett meg. Az új tabletek a cég szerint könnyebben hordozhatók, és teljesítményük is növekedett elődeikhez képest.

Ezen különösen igaz a Galaxy Tab3 sorozat 8 hüvelykes tagjára, amit úgy terveztek, hogy egy kézzel is könnyen fogható és tartható legyen. Ideális eszköz a szórakozáshoz, filmezéshez, olvasáshoz és egyéb multimédiás tartalmak fogyasztásához.

Samsung Galaxy Tab3 71Samsung Galaxy Tab3 71

Ugyanakkor e-könyvek olvasásához is kiváló a Samsung "reading mode" technológiájának köszönhetően, ami szem- és akkumulátor-kímélő üzemmódba váltja a készüléket. A tabletet a Samsung Sound Alive, valamint Dolby Sound Effect technológiákkal szerelték fel a kitűnő hangzás és még teljesebb multimédiás élmény érdekében.

Samsung Galaxy Tab3 10.1Samsung Galaxy Tab3 10.1

Ezzel szemben a 10.1 colos változat nyilvánvalóan inkább médiafogyasztásra termett: a készülék 1,6 GHz-es kétmagos processzorral és élénk, ragyogó minőségű kijelzővel érkezik a kiváló minőségű videólejátszás és játékfuttatás érdekében.

A Galaxy Tab3 sorozat tagjai Magyarországon júliustól lesznek megvásárolhatóak, egyelőre ismeretlen árakon.