[ASUS] Az ASUS bejelentette a MeMO Pad HD 7 megjelenését. A MeMO Pad HD 7 egy négymagos processzorral és 1280 x 800 pixeles kijelzővel felszerelt, 7 hüvelykes táblagép, amelyben a sztereo hangszórók mellé 1,2 megapixeles előoldali és 5 megapixeles hátoldali kamera található.

Az ASUS MeMO Pad HD 7 négymagos processzora és 1 GB RAM-ja gondoskodik róla, hogy a közösségi hálózatok használata és a webes böngészés simán menjen. A 7 hüvelykes kijelző 1280 x 800-as natív felbontásával kristálytisztán jeleníthetők meg a szövegek és a képek, az IPS technológia pedig gondoskodik róla, hogy az élénk, ragyogó visszaadott színek 170 fokos szögből is pontosan olyanok legyenek, amilyeneknek lenniük kell. A MeMO Pad HD 7 csúcsminőségű sztereó hangszórói az ASUS SonicMaster audiotechnológiának köszönhetően még jobb hangélményt kínálnak.

ASUS MeMO Pad HD 7ASUS MeMO Pad HD 7

A MeMO Pad HD 7 16 GB belső tárolóval és egy (max. 32 GB-os kártyát befogadó) microSD kártyahellyel gondoskodik az adatok tárolásáról. Emellett a felhasználók 16 GB ASUS WebStorage tárhelyet is kapnak, három évig ingyenesen. Az ASUS WebStorage Office igénybevételével online megnézheti Microsoft Office dokumentumait, illetve létre is hozhat újakat, szerkesztheti és megoszthatja a meglévőket. Az úton lévők megfizethető táblagépének tervezett ASUS MeMO Pad HD 7-et 1,2 megapixeles előlapi kamerával is felszerelték, amely 720p HD felbontású videók készítésére alkalmas, továbbá egy 5 megapixeles hátoldali kamera is található a készüléken.

A mindössze 10,8 mm vastag és 302 g súlyú, funkciógazdag MeMO Pad HD 7 lítium-polimer akkumulátora akár 10 órán keresztül is biztosítja a működést 720p-s videolejátszás mellett. Az eszköz ötféle színben - kékben, fehérben, rózsaszínben, zöldben és szürkében - érhető el.

Az ASUS MeMO Pad HD 7 a hazai felhasználók számára is elérhető, méghozzá 49 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.