[ASUS] Az ASUS bejelentette a legfrissebb 4. generációs Intel Core platformra épülő, játékhoz optimalizált Tytan G70 asztali PC-t, amelynek összes processzormagja egy kattintással, újraindítás nélkül túlhajtható. A Tytan G70-ben NVIDIA GeForce GTX780 grafikus kártya is található, amely akár négy képernyőt is képes egyidejűleg meghajtani a magával ragadó játékélmény biztosításához.

A gép ravaszul kitalált, több irányból átszellőztetett háza hatékony hűtést biztosít, beépített vezeték nélküli akkumulátortöltővel segíti a mobileszközök használatát, a remek hangról pedig a SonicMaster audiotechnológia gondoskodik.

ASUS RoG Tytan G70ASUS RoG Tytan G70

Az ASUS Tytan G70 egykattintásos Turbo Gear túlhajtási szolgáltatásával a felhasználók mindent kihozhatnak a 4. generációs Intel Core i7-4770K processzorból anélkül, hogy újra kellene indítaniuk a rendszert. Az ASUS Turbo Gear használatával a négy CPU-mag órajele egyidejűleg tornázható fel a szokásos 3,7 GHz-ről két stabil szintre: az 1. szinten 3,9 GHz-re, a 2. szinten 4,1-re.

A legfrissebb NVIDIA GeForce GTX780 grafikus kártya kapacitása lehetővé teszi a zökkenőmentes játékot a játékon belül megadható legmagasabb beállításokkal, illetve akár négy képernyő használatát is, illetve a 3D-s játékot NVIDIA 3D Vision Surround alkalmazásával.

A Tytan G70 tíz szellőzőnyílásával kiaknázható a 10 hűtőventilátor minden előnye. A Turbo Gear mód aktiválásakor automatikusan kinyílnak a felső és oldalsó szellőzőnyílások, és látni engedik a hat első és két hátsó ventilátort. Ezek és a házon belül, az alsó rácsban található két másik ventilátor az integrált vízhűtéssel együttműködve igazán hatékony hűtést nyújtanak, valamint ideális berendezéssé teszik a Tytan G70-et a maratoni játékmenetekhez, és még az alkatrészek élettartamát is meghosszabbítják. A szellőzőnyílásoknál érzékelők védik ki az ujjak odacsukását.

A Tytan G70 egyszerű, szoborszerű vonalait bonyolult mintázatok díszítik, a különféle fények (pl. a ROG logó és az alsó rács LED-jei) kékről vörösre váltva jelzik a túlhajtási szinteket.

Továbbfejlesztett SonicMaster hangrendszer A Tytan G70 az ASUS SonicMaster technológiáját is használja. Emellé a Waves technikai GRAMMY-díjas MaxxAudio terméke párosul. Nincs tehát mit csodálkozni a Tytan G70 magával ragadó, hatásos megszólalásán, a visszhangzó robbanásokon és fegyverdörrenéseken, illetve azon, hogy a leghalkabb léptek is kihallgathatók, így még a csatamezőn is fogalmat alkothatunk arról, ki merre settenkedik. A Tytan G70 használói az ASUS exkluzív AudioWizard felületén szabhatják saját személyükre a beállításokat.

A Tytan G70-ben ASUS Wireless Charger is található a Qi indukciós tápellátási szabványt támogató okostelefonok és táblagépek vezeték nélküli töltéséhez. A töltéshez a felhasználónak csak rá kell helyeznie a Qi-kompatibilis készüléket a ház tetejére épített töltőtálcára. Az ASUS a Tytan G70 felhasználóknak 32 GB-nyi kiegészítő tárhelyet is ad az ASUS WebStorage tárhelyén három évre, díjmentesen.

Az ASUS Tytan G70 magyarországi megjelenése az év végén, az ünnepi szezonban esedékes.