A Sony a hétvégén véletlenül (?) elérhetővé tette a GTA V PlayStation-ön futó változatát előrendelő minden európai felhasználója számára a Rockstar új játékának egyes részeit. A cég ugyan időközben visszavonta a PlayStation Store-on keresztül elérhetővé vált 17 GB-os letöltést, de addigra azt már rengetegen letöltötték az érintettek közül.

Az idő előtt kiadott részek között megtalálható volt a GTA V-höz kapcsolódó zenei CD, valamint a játék világát és háttértörténetét bemutató egyéb anyagok is. Ugyanakkor maga a játék nem volt a letöltések között, így az úgy tűnik, hogy kizárólag csak három hét múlva esedékes, a hivatalos kiadás napjától válik majd elérhetővé és játszhatóvá.

A szivárgással egy időben a Rockstar megerősítette, hogy Gold állapotba léptette, azaz véglegesített a játék kódját, és ezzel összefüggésben megkezdte annak gyártását ill. kiszállítását partnerei részére. A GTA V szeptember 17-étől fog elérhetővé válni Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra. A PC-s kiadásról egyelőre nincs hivatalos ír, a kiszivárgott információk pedig ellentmondásosak.