Minden korábbinál élethűbb, a valóságtól már szinte megkülönböztethetetlen grafikával érkezhet majd a legújabb, idén megjelenő folytatása a Call of Duty sorozatnak. Az alcímet - legalábbis egyelőre - nem viselő, simán csak Call of Duty 2014-nek hívott játék első részleteit a közelmúltban, egy játékfejlesztői konferencián leplezte le a fejlesztő Sledgehammer Games.

A cég, amelynek nevéhez az eddigi egyik legjobb CoD epizód, a Modern Warfare 3 is kapcsolódik, az új játékot kifejezetten az úgymond következő generációsnak hívott konzolokra - tehát az Xbox One-ra és a PlayStation 4-re - optimalizálja majd. Az ennek köszönhetően minden korábbinál jobb minőségű grafika színvonalát jól illusztálja az alább látható, a héten kiszivárgott kép is, amiről sokadik ránézésre is nehéz elhinni, hogy egy számítógép generálta és nem a valóságban készült.

Hihetetlenül élethű grafikáról tanúskodik a Call of Duty 2014-ről kiszivárgott első képHihetetlenül élethű grafikáról tanúskodik a Call of Duty 2014-ről kiszivárgott első kép

A Call of Duty 2014 pontos kiadási időponttal még nem rendelkezik, de a fejlesztő cég szerint ősszel lehet majd számítani megjelenésére.