A jelek szerint tényleg a megvalósulás útjára lépett az a Steve Jobs életrajzi film, amit már évek óta próbál a Sony elkészíteni. A napokban ugyanis kijutott az első fotó a forgatásról, amiben Michael Fassbender már Steve Jobs, Seth Rogen pedig Steve Wozniak szerepében látható.

A hányatott sorsú filmben eredetileg Leonardo DiCaprio játszotta volna Jobs-t, aki azonban végül a The Revenant című filmet kezdte el forgatni helyett. Ez követően Christian Bale neve merült fel a szerepre, de több hónapnyi húzódás után az Equilibrium színésze is inkább más projektek után nézett.

Steve Jobs szerepében Michael Fassbender, míg Wozniak-éban Seth Rogen lesz láthatóSteve Jobs szerepében Michael Fassbender, míg Wozniak-éban Seth Rogen lesz látható

A jelek szerint azonban Fassbenderrel - aki legtöbbek számára az utóbbi néhány X-Men filmből lehet ismerős a fiatal Magneto szerepéből - végre elkezdődött a forgatás, és így jó úton halad az életrajzi film a megvalósulás felé vezető úton. Azt ugyanakkor, hogy a nem túl eredeti módon "Steve Jobs" címet viselő alkotás mikor kerülhet a mozikba, egyelőre nem lehet tudni.

A "Steve Jobs" egyébként nem az első olyan, az Apple-alapító életét bemutató A kategóriás film, ami a mozikba kerül. 2013-ben Ashton Kutcher főszereplésével már lefutott a "Jobs", amit azonban akkor az almás vállalat még élő társalapítója, Steve Wozniak erősen kritizált, amiért az abban ábrázolt cselekményeknek szerint gyakorlatilag köze sem volt ahhoz, ahogy a dolgok valójában történtek anno.