Az Origin a napokban ismét frissítette On The House ajánlatát, aminek keretében a cég egy ideig ingyen tesz elérhetővé egy-egy játékot hálózatának tagjai számára. Ezúttal ismét egy sokak által kedvelt nagy játékklasszikus, a Need for Speed - Most Wanted került sorra, amiben a felhasználók király sportkocsikkal versenyezhetnek egy nyílt világban.

Utóbbi azt jelenti, hogy szemben a legtöbb hasonló, autóversenyes játékkal, ahol egy kötött pályán kell küzdeni, és ahol még az út szélére sem lehet vagy csak alig kisodódni, a Most Wanted-ben a játékos oda kormányozza járművét, ahová csak akarja. Ez az egyik oldalon sok, akár végzetes tévedési lehetőséget rejt magában - a másik oldalon viszont lehetővé teszi a teljes világ felfedezését.

Ezen kívül a nyílt világú megközelítésnek köszönhetően a játékosok spéci mutatványokat (pl. ugratások) is kipróbálhatnak játék közben, amikkel ráadásul akár magában a versenyben is jelentős előnyre lehet szert tenni a többi, inkább az úton maradó versenyzővel szemben.

Akárcsak a korábbi On The House játékok esetében, az ingyenes ajánlat kihasználásához csak gyorsaságra és egy szintén ingyenesen létrehozható Origin-fiókra van szükség. Bár az akció keretében ezúttal is csak korlátos ideig lesz megszerezhető a Need for Speed, aki azonban ezen idő alatt felveszi Origin könyvtárába azt, az akciót követően is ingyen játszhat majd vele, a végtelenségig.